Wie we zijn

 

Groothandel voor installateurs

 

Led & Led is dé groothandel voor (duurzame) installateurs. Wij bieden kwaliteitsoplossingen voor verlichtingstoepassingen bij bedrijven en instellingen, maar leveren uitsluitend aan installateurs.

 

Er is een enorme markt voor LED- en andere duurzame verlichting. Hierdoor is soms door de bomen het bos niet meer te zien. Er is een groot aanbod in producten met ieder ontelbare varianten. Hetzelfde geldt voor de prijzen. U vraagt zich waarschijnlijk af: Wat is goed en wat niet? Welk product is écht duurzaam en haalt wél die 50.000 of 70.000 branduren?

 

Wij helpen u, zodat u door de bomen, wel het bos wel kan zien.

 

Wij zijn een bedrijf met gemotiveerde professionals die veel tijd steken in onderzoek en ontwikkeling. Onze bevindingen willen wij graag delen met andere professionals, om te voorkomen dat het wiel weer opnieuw moet worden uitgevonden.

 

 

Kwaliteit staat bovenaan!

 

De producten die wij u bieden zijn echt duurzaam en kennen een lange levensduur.

 

Dit betekent dat u in ons assortiment geen goedkope rommel zult aantreffen, maar alleen A kwaliteit producten. Heeft u binnen-, buiten- of industriële verlichting nodig?

 

 

 

Indien u zoekt op alleen de goedkoopste prijs, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Zoekt u op basis van kwaliteit en tegen een scherpe prijs, dan zit u bij ons goed.

 

Wij hebben een beperkte range aan producten. Producten die duurzaam zijn en bewezen hebben kwalitatief goed te zijn. We willen geen groot magazijn vol met rommel.

 

Wat wij u aanbevelen hebben we zelf ook toegepast, komt u maar eens kijken.

 

 

Webshop voor dealers

 

Led & Led biedt haar producten uitsluitend aan via dealers middels onze webshop.

 

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@led-and-led.com of bellen naar 088 - 88 01 688.

 

 

Led & Led :: Illuminate the future :: Wholesale in LED Lighting

 

3.035 

Portfolio - Verlichting

Recente projecten   Portfolio Verlichting   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten