Onze Producten

 

Wij leveren duurzame kwaliteit!

 

We spelen in op vraag en aanbod en we volgen de ontwikkelingen en innovaties nauwlettend. De producten en innovaties van fabrikanten toetsen we op onze selectie-criteria.

 

Voldoen deze in eerste instantie aan onze criteria, dan zullen wij een aantal producten afnemen voor onderzoek.

 

We halen ze uit elkaar, om erachter te komen hoe het product is gemaakt en uit welke bestanddelen en onderdelen het is opgebouwd. Daarnaast zullen we de producten in een proefopstelling testen.

 

Voldoen de producten vervolgens nog steeds aan onze eisen en criteria, dan laten we het product keuren/meten (zoals met LED verlichting bij VSL).

 

Zodra aan alle eisen is voldaan, inclusief de eisen van RvO, dan zullen we de producten in ons assortiment opnemen. U zult nu begrijpen waarom ons assortiment niet erg uitgebreid is.

 

 

Eigen ontwikkelingen

 

Soms hebben we toepassingen waarvoor niet een pasklaar product voor handen is. In andere gevallen is er wel iets te koop, maar beslist niet economisch verantwoord (en dus niet duurzaam).

 

In dat geval ontwerpen en ontwikkelen we die producten of oplossingen zelf.

 

 

Recente ontwikkelingen waarin we (mede-) ontwikkelaars zijn betreffen onder andere accessoires voor LED verlichting.

 

 

Accessoires voor LED verlichting

 

De meeste soorten LED verlichtingsarmaturen kun je maar op één manier gebruiken. Binnen onze bedrijvengroep hebben we verschillende oplossingen ontwikkeld waardoor bestaande armaturen voor veel meer toepassingen kunnen worden gebruikt.

 

 

Webshop voor dealers

 

Led & Led biedt haar producten uitsluitend aan via dealers middels onze webshop.

 

 

Contact opnemen?

 

Bent u aannemer of installateur en op zoek naar kwalitatieve producten voor afnemers als bedrijven, scholen, instellingen, kantoren, woonhuizen, loodsen, stallen of boerderijen, dan bent u op het juiste adres.

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@led-and-led.com of bellen naar 088 - 88 01 688.

 

 

Led & Led :: Illuminate the future :: Wholesale in LED Lighting

 

973 

Portfolio - Verlichting

Recente projecten   Portfolio Verlichting   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten