Kantoor/Showroom

 

Alles testen we eerst zelf uit!

 

Alles wat wij aanbieden, hebben wij zelf eerst uitvoerig getest.

 

In fabeltjes geloven we niet. Wat dat betreft lijken we op onze klanten: eerst zien, dan geloven, meten is weten en ervaring is goud waard.

 

Onze zoektocht naar de perfecte oplossing stopt nooit. Wij zoeken op het internet, bezoeken beurzen, overleggen met leveranciers en wanneer we vervolgens tussen alle aangeboden goederen een ‘pareltje’ ontdekken, dan gaan we dat eerst thuis en/of op de zaak testen.

 

We zoeken continu naar kwaliteit, naar een echt duurzaam product. Een product dat vele malen langer mee gaat dan vergelijkbare producten. Niet goedkoop, maar goed! We weten dat de combinatie goed en goedkoop een fabeltje is.

 

 

Kom gerust eens langs

 

Omdat we alles testen kunt u onze producten bij ons op de zaak komen bekijken. Ons hele bedrijf is één grote showroom.

 

 

We hebben een assortiment van LED- en inductieverlichting voor binnen en buiten, LED-noodverlichting, dimmers en lichtsensoren voor verlichting.

 

We ontwikkelen zelf aanvullende oplossingen voor LED producten, zoals bevestigingssystemen voor LED panelen waardoor deze niet alleen in een systeemplafond hoeven te worden geplaatst.

 

 

Een afspraak maken?

 

Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u meer weten waarom we bepaalde producten adviseren, kom dan een keer bij ons kijken.

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@led-and-led.com of bellen naar 088 - 88 01 688.

 

 

Led & Led :: Illuminate the future :: Wholesale in LED Lighting

 

3.474 

Portfolio - Verlichting

Recente projecten   Portfolio Verlichting   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten