Led & Led :: Illuminate the future

 

Led & Led Groothandel

 

Led & Led is dé groothandel voor (duurzame) installateurs. Wij bieden kwaliteitsoplossingen voor toepassingen bij bedrijven en instellingen, maar leveren uitsluitend aan installateurs.

 

Ons doel: duurzame producten van hoge kwaliteit op de markt brengen die minder energie verbruiken, meer energie opwekken en veel minder CO2 uitstoot produceren!

 

Of het nu gaat over het opwekken van energie of over het verminderen van energieverbruik, bij ons vindt u de beste duurzame producten.

 

 

Kwaliteit staat bovenaan!

 

De producten die wij u bieden zijn echt duurzaam en kennen een lange levensduur.

 

Dit betekent dat u in ons assortiment geen goedkope rommel zult aantreffen, maar alleen A kwaliteit producten. Heeft u verlichting nodig voor binnen, buiten of industrie?

 

Indien u zoekt op alleen de goedkoopste prijs, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Zoekt u op basis van kwaliteit en tegen een scherpe prijs, dan zit u bij ons goed.

 

Wij hebben een beperkte range aan producten. Producten die duurzaam zijn en bewezen hebben kwalitatief goed te zijn. We willen geen groot magazijn vol met rommel. Wat wij u aanbevelen hebben we zelf ook toegepast, komt u maar eens kijken.

 

 

Fabrikanten waar je op kunt bouwen

 

Maar ook met een A kwaliteit product gaat wel eens wat mis. Dat is voor ons reden om zaken te doen met fabrikanten die binnen een kleine radius bij ons vandaan zitten. Dan kunnen problemen snel worden opgelost en kan snel geschakeld worden richting de klant.

 

Vanzelfsprekend is ook de financiële continuïteit van de fabrikanten één van de belangrijke criteria. Om de lange termijn garanties, gesteld door onze fabrikanten, te kunnen waarmaken dienen deze immers een solide draagkracht te hebben.

 

 

Webshop voor dealers

 

Led & Led biedt haar producten uitsluitend aan via dealers middels onze webshop.

 

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen.

 

Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@led-and-led.com of bellen naar 088 - 88 01 688.

 

 

Led & Led :: Illuminate the future :: Wholesale in LED Lighting

 

889 

Portfolio - Verlichting

Recente projecten   Portfolio Verlichting   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten