LED verlichting

 

De ontwikkeling van de TL-lamp begon in 1926, de gasontladingslamp in 1936 en de spaarlamp in 1980.

 

Het wordt tijd om ook naar moderne energiezuinige verlichting te kijken, vindt u ook niet? Daarmee wordt niet bedoeld het kijken naar het retrofit-concept, LED-TL in plaats van TL, want dat werkt slecht!

 

In kantoorpanden wordt gemiddeld 60% van het stroomverbruik gevormd door de verlichting. Door aanpassing van de verlichting kan het stroomverbruik halveren! Omdat de nieuwe technologieën ook minder warmte-uitstoot geven, ontstaat er ook een aanzienlijke besparing op het stroomverbruik van de airconditioning.

 

Gasontladingslampen van 150 watt kunnen worden vervangen door energiezuinige verlichting van 80 watt, TL bakken van 145 watt kunnen worden vervangen door energiezuinige verlichting van 60 watt en de traditionele kantoor TL-bakken met een totaal verbruik van 90 watt kunnen worden vervangen door energiezuinige panelen van 38 watt.

 

Nieuwe technologie, lager stroomverbruik, minder CO2-uitstoot met als gevolg lagere elektriciteitsrekeningen.

 

Led & Led werkt samen met een beperkt aantal fabrikanten. Allen met vestigingen in de regio. Fabrikanten die energiezuinige verlichting voor binnen en buiten bieden en daarnaast ook nog inductieverlichting.

 

De samenwerking met deze fabrikanten geeft Led & Led de mogelijkheid bij iedere klant een totaaloplossing voor de verlichting te bieden.

 

 

Alle producten die Led & Led aanbiedt voldoen aan de eisen van RvO (voorheen AgentschapNL) en de Arbowetgeving. Dit houdt in dat bij u verantwoorde verlichting voor uw personeel wordt gemonteerd en dat u alle belastingvoordelen geniet die bij duurzame verlichting mogelijk zijn.

 

 

Webshop voor dealers

 

Led & Led biedt haar producten uitsluitend aan via dealers middels onze webshop.

 

 

 

Contact opnemen?

 

Lezen is één, het beleven is twee. Maak een afspraak met één onze vertegenwoordigers. Wij kunnen u dan gelijk meer vertellen over hoe voor u de belastingvoordelen werken. Kom bij ons kijken. Zien is ondervinden.

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@led-and-led.com of bellen naar 088 - 88 01 688.

 

 

Led & Led :: Illuminate the future :: Wholesale in LED Lighting

 

3.797 

Portfolio - Verlichting

Recente projecten   Portfolio Verlichting   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten