Wie we zijn

 

Wij zijn een groep van enthousiaste en professionele mensen die meer willen bieden dan alleen een zonnepaneel of een LED lamp. We willen dat duurzaam daadwerkelijk wordt toegepast. 

 

Wij zijn een adviesbureau dat een stap verder gaat door een totaalpakket aan duurzame adviezen aan te bieden aan onze klanten. Zo vorderen wij bijvoorbeeld voor onze particuliere (en zakelijke) klanten de BTW terug. Voor bedrijven regelen we bijvoorbeeld de subsidieaanvragen. Ook vergunningen en energierapporten kunnen door ons worden geregeld.

 

 

Waarom Holland Duurzaam Development?

 

Wij gaan een stapje verder, wij denken mee en zoeken altijd naar betere (duurzame) oplossingen. Maar we willen als bedrijvengroep ook van de hoed en de rand weten.

 

Het adviseren in duurzame producten gaat veel verder dan alleen de techniek. Natuurlijk de kwaliteit van de producten en installatie is uitermate belangrijk. Daar hebben we binnen onze bedrijvengroep deskundigen voor.

 

 

Maar wist u dat bij het toepassen van duurzame producten in bijna 100% van de gevallen subsidies en fiscaliteiten een rol spelen?

 

Daarom hebben we binnen onze bedrijvengroep een eigen adviesbureau: Holland Duurzaam Development. Wij verzorgen alle fiscale adviezen en voegen de daad bij het woord. Voor alle particuliere (en sommige zakelijke) klanten vorderen we de BTW terug. We adviseren en overleggen met accountants en de fiscus over het toepassen van Investeringsaftrek (EIA, MIA en KIA). Ook heel belangrijk is de SDE+ subsidie met haalbaarheidsonsderzoeken en het uitvoeren van energiescans.   

 

We testen alles eerst zelf uit voordat we iets bij een klant toepassen. Komt u eens bij ons kijken, dan kunt u zien wat wij allemaal uittesten.

 

Wat vindt u zoal bij ons: traditionele zonnepalen en dunne film zonnepanelen; zonnepanelen geplaatst op het Noorden; zonnepanelen plat gemonteerd; zonnepanelen op 10 graden; zonneschansen en zonnepanelen in duaal opstelling.

 

 

Daarnaast treft u ook een zonneboiler-installatie met vlakke plaat- en vacuümbuiscollectoren, in combinatie met een biomassa kachel en elektrische laadpunten met Smart-Charging. Dit allemaal gekoppeld aan ons Smart Energy Management systeem.

 

Verschillende soorten LED verlichting met dimmers, bewegingsmelders, lichtsensoren, hoge plafonds, lage plafonds, warm licht, koel licht, inductieverlichting enzovoorts. Als wij u iets aanbieden dan hebben wij het zelf getest en dat maakt ons anders, ervaren.

 

Ongewone en lastige situaties pakken we met twee handen aan en wij zullen altijd een eerlijk en direct antwoord geven op uw vragen.

 

De volgende entiteiten vallen onder de Holland Duurzaam Groep:

 

 • Holland Duurzaam - Development
 • Holland Duurzaam - Research & Development
 • Solar & Lighting
 • Led & Led
 • Zon & Zo Duurzame Oplossingen
 • Mijn Eigen Energie Bedrijf
 • Smart Energy Manager
 • Zonnepanelen Dokter
 •  

   

  Onze leveranciers?

   

  Zonnepanelen, zonnecollectoren en LED verlichting kopen we rechtstreeks van de fabrikant, welke bij voorkeur dicht bij ons gevestigd zijn. Hierdoor kunnen wij met de fabrikant aan tafel om opties en oplossingen te bespreken. Dat is één van de redenen waarom wij altijd het beste advies aan onze klanten kunnen geven. En, is er een keer een probleem dan kunnen we dit heel snel oplossen.

   

   

  Waar kunt u ons vinden?

   

  Wij zijn gevestigd in Alblasserdam. Daar hebben we onze kantoren in een eigen pand. Wij werken uitsluitend op afspraak. 

   

  Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

   

  U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088 - 88 01 788 of mailen naar: info@mijneigenenergiebedrijf.nl.

   

   

   

   

  Mijn Eigen Energie Bedrijf :: Dat is pas groene energie!

   

  1.010