Subsidieaanvragen

 

De subsidieregels in Nederland veranderen voortdurend. Welke subsidies of regels gelden voor u en wie gaat dit uitzoeken en wie verzorgt de aanvragen? "Veel administratieve rompslomp en weinig kans" is een vaak gebruikte uitpraak. Loopt u geen voordelen mis? Voldoet u aan de eisen en waar moet u verder nog rekening mee houden?

 

 

Vragen, vragen en nog eens vragen! Als u de antwoorden op al deze vragen zelf moet gaan zoeken, gaat daar veel van uw kostbare tijd in zitten. Bovendien loopt u de kans dat u voordelen laat liggen of deze niet optimaal benut.

 

Uiteraard kunt u de vragen ook uitzetten bij uw accountant. Vaak rekent een accountant een ander tarief. Tevens bestaat het risico dat de vragen buiten het vakgebied vallen van een accountant.

 

Wij zijn elke dag bezig met subsidies en aftrekposten en andere fiscaliteiten voor onze klanten en zijn daardoor op de hoogte van de laatste veranderingen.

 

Deze ervaring en kennis delen we graag met onze klanten door te vertellen over de mogelijke voordelen die er zijn en de oplossingen die wij u kunnen bieden.

 

 

Een greep van de subsidies en regelgeving die van toepassing kunnen zijn voor u en waar wij u in kunnen ontzorgen:

 

EIA, KIA, Vamil, Asbest Er af Zonnepanelen Er op, Energielijsten, zelfstandigen aftrek, startersaftrek, WBSO, MIA, Urencriteria, Aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk, Willekeurige afschrijving, Carry back/forward, SDE, SDE+, Step, Energiebesparing, duurzame energieopwekking, duurzame productontwikkeling, milieuvriendelijke productie, afvalscheiding en recycling, waterzuivering, reduceren omgevingsgeluid, transport, duurzame stallen, natuurvriendelijke voorzieningen et cetera.

 

 

Contact opnemen?

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088 - 88 01 788 of mailen naar: info@mijneigenenergiebedrijf.nl.

 

 

Mijn Eigen Energie Bedrijf :: Dat is pas groene energie!

 

651