Actuele Zaken

 

We houden u op de hoogte

 

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes en de activiteiten agenda binnen onze bedrijvengroep. Hieronder enkele Hot Items van nu!

 

 

Bedrijven (grootverbruikers)

 

Heeft u een groot verbruik aansluiting, een aansluiting van boven de 3 X 80 AMP. dan kunnen wij de SDE+ 2015 voor u aanvragen, wacht niet te lang want op is op. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Bedrijven (kleinverbruikers)

 

Bent u klein verbruiker, dus met een aansluiting van de 3 X 80 AMP of kleiner? Dan komt u in aanmerking voor EIA + KIA. (De EIA geldt voor boven de 25.000 kWp). Dit jaar is er dus nog EIA subsidie. Of dat ook volgend jaar nog zo is, is maar de vraag. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Onderneming op uw privé adres?

 

Voldoet u aan een aantal eisen dan is het mogelijk om zonne-energie op uw privé adres zakelijk aan te schaffen. In 2011 hebben wij de belastingdienst uitgedaagd en schriftelijk bevestigd gekregen dat dit mogelijk is mits... Wij komen dit graag bij u uitleggen zodat wij ook de voordelen voor u kunnen uitwerken. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Particulieren: Géén BTW op PV!

 

De beste "subsidie" voor particulieren, tot nu toe! Het is nog steeds beschikbaar. Het heet alleen geen subsidie. U kunt de BTW van uw zonnepanelen installatie terugvorderen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Mijn Eigen Energie Bedrijf :: Dat is pas groene energie!

 

524