Beter dan alle subsidies tot nu toe!

 

Geen BTW voor Zonnepanelen

 

Op woensdag 25 september 2013 heeft Staatssecretaris Weekers verklaard dat hij geen juridische mogelijkheden ziet om de BTW regeling voor zonnepanelenbezitters tegen te gaan.

 

Dat betekent dus dat wanneer je zonnepanelen aanschaft dat je een BTW-nummer kunt aanvragen en de BTW kunt terugvorderen.

 

Dat betekent dus dat u 21% minder betaalt voor uw Zonnepaneleninstallatie!

 

 

Wij regelen alles!

 

Het blijft niet alleen maar bij het aanvragen van een BTW-nummer. Ook dienen er allerlei administratieve handelingen te worden verricht.

 

Holland Duurzaam Development verzorgt voor (zakelijke en particuliere) klanten het terugvorderen van de BTW. Tegen een geringe vergoeding nemen we klanten alle administratieve taken uit handen.

 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het aanvragen van een (extra) BTW-nummer. Het verzorgen van de forfaitaire aangiftes in het jaar van aanschaf. Het verzorgen van een verzoekschrift t.b.v. de KOR (Kleine Ondernemers Regeling).

 

 

Het aanvragen van een ontheffing voor het doen van aangifte. Het verzorgen van alle contacten en correspondentie met de Belastingdienst, en indien van toepassing, het indienen van bezwaarschriften.

 

Daardoor heeft de klant dus wel alle voordelen van een flinke "korting" op de aanschaf van zonnepanelen, maar niet de administratieve lasten/rompslomp.

 

Heeft u nog geen zonnepanelen, dan is het nu wel heel erg aantrekkelijk om (ook) als particulier in zonnepanelen te investeren. Van de aanschaf kunt u dus de 21% BTW terugvorderen.

 

 

Contact opnemen?

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088 - 88 01 788 of mailen naar: info@mijneigenenergiebedrijf.nl.

 

 

Mijn Eigen Energie Bedrijf :: Dat is pas groene energie!

 

616