Waar we voor staan

 

Holland Duurzaam Development is het adviesbureau van de Holland Duurzaam Groep. Mijn Eigen Energie Bedrijf is een initiatief van ons met als doel dat steeds meer ondernemers hun eigen energie opwekken. 

 

Als groep proberen we niet alleen een volledige service aan de eindgebruiker te verlenen, maar ook aan adviseurs en installateurs.

 

We zijn continu bezig met het ontwikkelen van producten die we niet tegenkomen in de markt, maar waarvan we vinden dat deze van toegevoegde waarde zijn.

 

Ook blijft onze zoektocht naar vernieuwing doorgaan, waarbij we alles zelf ook testen, zodat we de resultaten aan onze klanten kunnen overleggen.

 

 

Wij zijn niet van het wiel iedere keer opnieuw uitvinden. Om die reden delen wij onze kennis graag met anderen.

 

 

Onze focus ligt vooral bij het reduceren van elektriciteit door het aanpassen van verlichting, het reduceren van het gasverbruik door middel van bio kachels, het opwekken van warmte door middel van zonnecollectoren en het opwekken van elektriciteit door middel van zonnepanelen.

 

Bent u de eindgebruiker, de particulier, het bedrijf, de architect die plannen ontwikkelt, de aannemer die duurzame producten moet aanbieden of de installateur die op zoek is naar kwaliteitsproducten?

 

Dan kunt u allen bij één van onze bedrijven terecht. Laat ons weten wat u zoekt of wat u nodig heeft en wij zullen contact met u opnemen.

 

 

Contact opnemen?

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088 - 88 01 788 of mailen naar: info@mijneigenenergiebedrijf.nl.

 

 

 

Mijn Eigen Energie Bedrijf :: Dat is pas groene energie!

 

659