Partners

 

Bij Holland Duurzaam Bouw geloven we in de totaal benadering van een project. Als lid van de Holland Duurzaam Groep bundelen wij onze kennis en kunde met ervaren partners. Korte interne lijnen zorgen ervoor dat er een grote betrokkenheid is van de partijen bij uw project. Duurzaamheid zit ons in de genen en daar gaat u de vruchten van plukken.

 

Zon & Zo is onze partner op het gebied van PV-systemen. Een gebouw kan anno nu niet meer zonder een afgewogen eigen energie voorziening en de zon is daarbij 1 van onze grootste vrienden. Zon & Zo weet als geen ander hoe we optimaal gebruik maken van onze positie in het heelal, we draaien om de zon dus draait het bij Zon & Zo ook allemaal om de zon. De beste en laatste technieken en de benodigde kennis zijn altijd voor handen.

 

 

We staan gelukkig niet stil. Holland Duurzaam Advies helpt ons na te denken over nieuwe methoden en technieken. Kennis wordt gebundeld en uitgebreid door de constante interesse en inzet van de denktank. Nieuwe technieken worden ontwikkeld en beproefd zodat we weten wat we hebben en waar we over praten. Duurzaam begint vandaag en gaat continu voort.

 

Een nul op de meter woning gaat groene cijfers draaien. U wordt uw eigen energieleverancier, niet zelden bent u in de mogelijkheid om de extra opgewekte energie te verkopen. Bekijk de interessante mogelijkheden eens op de website http://www.mijneigenenergiebedrijf.nl/

 

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

 

1.997