Bouwadvies

 

Technisch advies

 

“Call the expert”.

 

Zeker als het gaat om toepassing en uitvoering van duurzame technieken in uw woning of bedrijfspand is het raadzaam om de expert in te schakelen.

 

Naast een grondige screening van uw project of pand krijgt u bij ons ook een onderbouwd advies met betrekking tot uw vraagstuk.

 

We luisteren graag naar uw vragen en wensen en stellen onze expertise en tijd aan u beschikbaar. Samen halen we het maximale uit uw investering.

 

 

Fiscaal advies

 

Nederland verduurzaamt in steeds sneller tempo. Als Nederland hebben wij ons echter met de handtekening onder een CO2 reductie een ambitieuze lat opgelegd.

 

Het tempo van verduurzaming zal omhoog moeten. Vanuit dat besef heeft de overheid op diverse zaken subsidieregelingen getroffen. De terugverdientijd van uw investering is daardoor steeds beter te verkorten.

 

Duurzaam investeren is een investering niet alleen in kwaliteit en degelijkheid, maar het levert ook geld op. Wij zorgen voor het behalen van uw maximale subsidie- en belastingvoordelen en doen er alles aan om uw de meest economisch rendabele oplossing te leveren.

 

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

 

977