Holland Duurzaam Bouw

 

Welkom!

 

Binnen de Holland Duurzaam Groep ontwikkelen we samen met onze partners “Nul op de meter woningen en bedrijfspanden”.

 

Graag nemen we ook u mee in de ontwikkeling van duurzaam gebouwd vastgoed, een woning of bedrijfspand waarbij de buiten- en binnenzijde en de benodigde klimaat- en elektriciteitsinstallaties tot in de finesse op elkaar afgestemd zijn. Verbruikte elektra wordt ook weer door het pand opgewekt en energie wordt slim opgeslagen.

 

Gebruik van gas is het verleden, één elektriciteitsaansluiting en dan zelf al de energie opwekken die u verbruikt, dat is ons doel.

 

 

Uw bouwproject

 

De kracht van de Holland Duurzaam aanpak is de ontwerpvrijheid die U heeft. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en ontwikkelen samen met u een woning of bedrijfspand welke aansluit op uw wensen.

 

Uw pand wordt voorzien van de laatste technieken en gaat u op de lange termijn geld opleveren.

 

Onze ervaring en experimenten hebben ons geleerd wat werkt en wat niet werkt, wat handig is en wat niet handig is en wij willen onze ervaringen graag met u delen. Misschien zijn we daarin best wel eigenwijs en zelfverzekerd, maar we zijn er voor u, en daarom zijn we ook benieuwd naar uw inbreng. Suggesties, tips ideeën zijn altijd welkom en horen we heel graag van u.

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website!

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

 

2.186