All Zero concept

 

De aanleiding.

 

Binnen de Holland Duurzaam Groep in Alblasserdam wordt al jaren gewerkt aan écht duurzame oplossingen. Door het leveren en installeren van PV-systemen, LED- en inductieverlichting, zonneboilersystemen en diverse andere duurzame producten dragen wij bij aan het verduurzamen van Nederland.

 

Door zelf continu te innoveren, installeren en analyseren verduurzamen wij dagelijks onze producten en systemen. Deze benadering missen wij geheel of gedeeltelijk in de bouw.

 

Daarom heeft de Holland Duurzaam Groep Holland Duurzaam Bouw opgericht en bedient zij haar klanten met een integraal innovatieve en vooral écht duurzame aanpak.

 

Eerst zien dan geloven.

 

Een veel gebezigde kreet met als gevolg de kreet: Zien is kopen! Wij zijn niet van het beloven en niet doen. Wij doen het eerst zelf omdat we dan ook kunnen laten zien wat we doen en hoe we het doen. Op dit moment zijn we gestart met het realiseren van de eerste woningen volgens het All Zero concept.

 

Woningen worden compleet en op alle fronten duurzaam uitgevoerd. Natuurlijk Nul-op-de-Meter, maar het gaat nog veel verder.

 

Niet duur, maar duurzaam.

 

Wij vinden dat duurzaamheid de ontwerpvrijheid niet moet beperken en niet ten koste moet gaan van comfort, daarbij rekening houdend met het budget, maar ook met de Cost of Ownership. Want iets meer investeren in de beginfase levert uiteindelijk vaak winst op. Kwalitatief goede producten zijn immers duurder in aanschaf, maar gaan doorgaans langer mee.

 

Resultaat: Minder onderhoudskosten en een langere levensduur voor de woning, de installaties en de apparatuur. Hoe? Door het toepassen van de juiste methodes, het selecteren van de juiste materialen en apparatuur met als resultaat minder terugkerende kosten (zoals energie), besparing van het milieu en uiteindelijk ook nog eens besparing in de portemonnee.

 

Een goed ontwerp

 

... is tijdloos, een tijdloos ontwerp is duurzaam. Wanneer je een woning/gebouw bouwt en/of inricht, investeer je in iets dat meerdere decennia meegaat en waarin je met plezier wilt verblijven. Een goed ontwerp draagt daar zeker aan bij. Wanneer je met goede architecten werkt krijg je ook echt een geweldig resultaat. Alle ruimtes worden op elkaar afgestemd en juist ingedeeld.

 

Daarnaast kiezen architecten voor de beste materialen en producten om hun ontwerp het best tot hun recht te laten komen. Samen met de klant en de architect selecteren wij die merken en modellen van leveranciers welke aan onze criteria van kwaliteit en duurzaamheid voldoen, maar welke natuurlijk ook passen in het budget van de opdrachtgever.

 

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

 

3.547