Bedrijfspanden - Nieuwbouw

 

Laat uw pand voor u werken, investeer in duurzaam vastgoed!

 

Bent u de ondernemer die zelf gaat bouwen of de investeerder die laat bouwen en hierna gaat verhuren? Wij helpen u om het “bedrijfspand van de toekomst neer te zetten”.

 

Door bij de nieuwbouw van uw pand rekening te houden met de energiebehoefte en uw pand zelf alle energie op te laten wekken werkt uw bedrijfspand voor u. Als ondernemer heeft u veel lagere kosten nadat u intrek heeft genomen in uw nieuwe huisvesting, als investeerder kunt u een hogere huur rekenen omdat u de energie opwekt voor uw huurder.

 

Daarnaast zijn er veel belastingvoordelen en subsidiemogelijkheden beschikbaar die wij voor u kunnen regelen.

 

Naast dat dit de kosten voor huisvesting beter beheersbaar maakt heeft u ook nog eens uw visiteplaatje op orde. Werken in een duurzaam gebouwd pand creëert een betere verhoogde productiviteit.

 

 

Wij adviseren u rondom alle aspecten van uw nieuwbouw wens. Van de selectie van de vestigingsplaats tot de inrichting van het pand toe. Alles volledig afgestemd op uw wensen en de energiebehoefte van uw organisatie. Wat ons betreft behoren slecht gebouwde ondoordachte energievretende bedrijfspanden tot het verleden.

 

Nul-op-de-meter is ons streven, hoewel een grote uitdaging voor een bedrijfspand is dit geen onmogelijke opgave.

 

Van ontwerp tot realisatie zijn wij uw partner en van begin tot eind wordt u betrokken bij het proces. Er is namelijk niemand die zoveel weet van uw bedrijf en haar behoeften als u.

 

Uw kennis van de zaak gecombineerd met onze kennis van bouwen en installaties levert het beste resultaat voor uw organisatie. Hierna heeft u geen dure adviseurs meer nodig om uw energieverbruik in de hand te houden.

 

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

 

3.415