Ontwerpen & Bouwen

 

Ontwerpen

 

Duurzaam bouwen betekent doordacht en toekomstgericht bouwen. Uw woning wordt vooraf van top tot teen met u uitgedacht. Ieder vertrek, stopcontact, ventilatie, afvoer, deur, raam, leidingen; alles word vooraf uitgedacht en ingetekend. We willen niets aan het toeval overlaten.

 

We ontwerpen uw woning 3D zodat u zich van tevoren een goed beeld kunt vormen van uw nieuwbouw woning.Ook de installaties worden geheel afgestemd en zo optimaal mogelijk ingezet.

 

Bouwen

 

Bouwen doen we bij Holland Duurzaan Bouw altijd Durabel, maar wat betekent Durabel?

 

 

DURABEL: 1) Blijvend 2) Duurzaam 3) Sterk. Daarnaast bedoelen we met duurzaam bouwen goed investeren en zo min mogelijk consumeren. Of te wel inzetten van warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en andere nieuwe technieken om het juiste wooncomfort te creëren maar ook om een pand zelfvoorzienend te maken.

 

We besparen niet op de prijs van uw nieuwe woning vooraf, we besparen op de kosten van het bewonen achteraf. Nul-op-de-meter woning - dat is ons doel.

 

Met duurzaam bouwen bedoelen we ook de toepassing van materialen die afgezet tegen hun kwaliteit en levensduur volgens het “Cradle to Cradle” principe werken. Daarnaast werken we aan continue verbetering van interne processen en middelen zodat we zo verantwoord mogelijk bezig zijn.

 

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

 

1.855