Vacatures

Onze mensen maken ons wie wij zijn. We staan daarom altijd open om in contact te komen met enthousiaste en collegiale talenten. Hieronder staan de actuele vacatures. Ook wanneer je jouw functie niet ziet staan, kun je altijd een open sollicitatie sturen naar info@hollandduurzaambouw.nl.

1.127/1.046 

9 november 2017 - Timmerman

Timmerman

 

Wil jij bouwen aan gebouwen van de toekomst? Dan horen wij graag van je!

 

Wie zijn we?

 

Holland Duurzaam Bouw houdt zich bezig met het ontwikkelen en realiseren van echt duurzame woningen en bedrijfspanden en de verbouwing van bestaand vastgoed. We werken dagelijks aan nieuwe gebouwen van de toekomst en maken bestaande gebouwen klaar voor de toekomst.

 

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 

Als timmerman werk je mee aan uitdagende en spraakmakende projecten. Wij maken graag gebruik van jouw inzet voor het realiseren van duurzame innovatieve bouwprojecten. Je zet graag maximaal in op kwaliteit en veiligheid. Je zoekt mee naar de optimale balans in de mix van middelen, manieren van uitvoering en installaties.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Je hebt voldoende ervaring in het bouwproces.

Je hebt praktisch inzicht.

Je werkt graag netjes en veilig.

Je weet dat kwaliteit met stip op 1 staat en verliest daarbij het tempo niet uit het oog.

Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je zoekt continu naar vernieuwing.

Je wilt alles weten over de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Je bent klantgericht, accuraat en stressbestendig en je werkt resultaatgericht en probleemoplossend.

Als collega ben je een teamplayer en kun je ook zelfstandig werken, ben je betrokken en gedreven, een doorzetter en beschik je over een flexibele instelling.

Je bent ambitieus, proactief en je hebt een hands-on mentaliteit.

 

Wat bieden wij?

 

 

Bij Holland Duurzaam Bouw werk je mee aan creatieve, duurzame en energiebesparende gebouwen. Je werkt binnen een hecht team van enthousiaste mensen die elkaar verder helpen door constante aanvulling en uitdaging van de ander. We bieden je voor 40 uur per week werk aan met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren?

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf met toekomstvisie en een sterk innovatief karakter waar een no-nonsense cultuur heerst en voldoe je aan het profiel en de functie-eisen, dan komen we graag met je in contact. Je kunt je motivatie en CV sturen naar info@hollandduurzaambouw.nl. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een email of bel ons op 088-8801750 en vraag naar Bert van den Bergh.

 

ZZP-timmerlieden worden ook uitgenodigd om te reageren.

 

 

Holland Duurzaam Bouw - Echt duurzaam bouwen!

4.906