Zon & Zo Duurzame Oplossingen Nederland

Top installatiebedrijf

 

Met een team van gediplomeerde en gecertificeerde installateurs en specialisten kunnen we met recht spreken dat Zon & Zo één van de topspelers is op het gebied van zonne-energie en andere duurzame oplossingen in Nederland.

 

Jaarlijks groeit dit mooie bedrijf en wordt het steeds vaker gevraagd door zowel particulier, het bedrijfsleven als ook door (semi-)overheid.

 

Goed gereedschap is het halve werk

 

De installatieteams beschikken over de beste en juiste gereedschappen en middelen om de werkzaamheden tot in de perfectie uit te voeren. Wist u dat er voor zonne-energie installatie speciaal gereedschap, veiligheids- en beschermingsmiddelen nodig zijn?

 

Alle teams hebben bussen met daarin de benodigde gereedschappen, veiligheids- en beschermingsmiddelen. Ze beschikken over speciale, gecertificeerde ladders, aanhangers met gecertificeerd steigermateriaal, aanhangers met gecertificeerde valbeveiliging en elektrische ladderliften. Vanaf 2015 is Klaas bij Zon & Zo komen werken. Klaas is de nieuwe hijskraan.

 

Certificering

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen - Nederland is een gecertificeerd en erkend installatiebedrijf.

 

Zo is Zon & Zo gecertificeerd voor: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, VCA, SEI Erkend, KvINL erkend, en onder meer Zonnekeur Installateur.

 

Kijk ook eens op de de website van Zon & Zo Duurzame Oplossingen - Nederland: www.zonenzo.nl

 

Contactgegevens

 

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen - Nederland
Van Hennaertweg 13
2952 CA  Alblasserdam

T    088 - 88 01 555
F    088 - 88 01 599

E   info@zonenzo.nl
I    www.zonenzo.nl

 

 

Holland Duurzaam Groep - Duurzaam begint vandaag!

2.752 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers