Led & Led

Groothandel

 

Led & Led is onze groothandel in LED verlichting.

 

De klanten van Led & Led bestaan uitsluitend uit installateurs, aannemers en projectontwikkelaars. Particulieren en eindgebruikers kunnen dus niet kopen bij Led & Led.

 

Led & Led heeft een uitgekiend assortiment LED en Inductie verlichting met producten welke bijna alleen voor de zakelijke markt worden toegepast.

 

Kwaliteit

 

Voor de LED markt heeft Led & Led een assortiment dat is afgestemd op de kwaliteitseisen voor verlichtingsproducten die 20 jaar of langer dienen mee te gaan.

 

Daarnaast dienen deze ook te garanderen dat de lichtopbrengsten gedurende de levenscyclus ook daadwerkelijk presteren zoals de fabrikant dat aangeeft.

 

Het is dus niet alleen van belang dat de producten goed zijn en lang mee gaan, maar ook de keuze van de leverancier is van wezenlijk belang.

 

Als je garantie nodig hebt en de leverancier bestaat niet meer, dan heeft de garantie immers geen waarde. Daarom voert Led & Led alleen merken waar ze volledig achter staat. Even een aantrekkelijke partij Chinese LED lampen opkopen, daar doen wij niet aan mee.

 

Contactgegevens

 

 

Led & Led BV
Van Hennaertweg 13
2952 CA  Alblasserdam

T    088 - 88 01 688
F    088 - 88 01 699

E   info@led-and-led.com
I    www.led-and-led.com

 

 

Holland Duurzaam Groep - Duurzaam begint vandaag!

 

3.517 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers