Holland Duurzaam Groep

Duurzaam begint vandaag!

PowerComfort

Bedien uw huis op afstand!

Net als de zonnebloemen

Met de zon heb je energie!

Holland Duurzaam Bouw

Echt duurzaam bouwen!

Welkom!

Dank u voor uw bezoek aan onze website. Wij geven u hier een duidelijk beeld van wie wij zijn en waar wij als bedrijf en mens voor staan. Heeft u vragen of tips hoe wij onze website of ons bedrijf kunnen verbeteren dan horen we dat heel graag van u.

 

Maatwerk

 

Bij ons krijgt u maatwerk. Wij geven onze klanten een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren wat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

 

Lopen we tegen obstakels aan of lijken dingen onmogelijk? Wij denken out of the box. Wij denken met u mee en komen met alternatieve mogelijkheden en oplossingen.

 

Onze producten

 

Als u echt duurzaam wil zijn dan moet het product lang mee gaan. Naarmate een product langer meegaat, zal het ook meer voor u doen. Hoe meer het voor u doet, des te duurzamer het is.

 

Een product dat lang mee moet gaan dient kwalitatief te zijn. Iedereen zal begrijpen dat je voor kwaliteit iets meer moet betalen. Maar wanneer je dit uitsmeert over de langere levensduur, wordt zo'n investering makkelijk terugverdiend.

 

Onze focus ligt niet alleen op een goede prijs, maar ook op de kwaliteit van producten!

 

Kennis en ervaring

 

Om in staat te zijn het beste te kunnen bieden op het gebied van advies, installatie, service en onderhoud heb je kennis nodig.

 

Daarom zitten al onze medewerkers met regelmaat in de schoolbanken, of hangen onze installateurs periodiek in een klimtoren om onze technische en praktische kennis bij te houden en te verbeteren en om bijvoorbeeld veilig te werken. Als bedrijf investeren wij continu in het opleiden van onze mensen.

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website!

 

Holland Duurzaam Groep - Duurzaam begint vandaag!

 

54.785 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers