PowerComfort

PowerComfort is specialist in de installatie van de Smart Home en Smart Office systemen. Vanuit de regio Alblasserwaard opereren wij door heel Nederland. Van de Drechtsteden tot Gelderland, het Gooi en Noord Holland. Maar natuurlijk ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst.

 

Persoonlijk

 

Uw huis of bedrijfspand voorzien van alle luxe gemakken. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek en tonen u de verschillende mogelijkheden. U beslist uiteindelijk wat bij uw wensen past. We denken met u mee en bieden verschillende installatiepakketten aan. De Smart Home en Smart Office systemen zijn daarbij ons voornaamste product, maar natuurlijk bieden we bovenal maatwerk. We schetsen de voor u gewenste situatie, het daarbij behorende kostenplaatje en de installatietermijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Zonder onverwachte kosten.

 

Eenvoudig en snel geïnstalleerd

 

Geniet snel van een omgeving die zich volledig aanpast aan uw wensen en gewoontes. Alle apparaten worden verbonden via de bestaande stroomleidingen en komen uit in de meterkast. De bestaande schakelaars blijven behouden, dus ook zonder de app kunt u uw verlichting

 

en andere apparaten blijven bedienen. Uiterst efficiënt. Zonder grote verbouwingen. Maar natuurlijk ook bij nieuwbouw zijn wij graag uw partner.

 

Uw specialist

 

Onze monteurs werken professioneel en vakkundig. We voeren standaard een “Meterkast APK” uit en controleren of uw meterkast voldoet aan de juiste normen, en dus veilig is. Want duurzaam en luxe wonen en werken is prettig, maar u moet ook weten dat het goed zit.

 

Contactgegevens

 

 

PowerComfort BV
Van Hennaertweg 13
2952 CA  Alblasserdam

T    088 - 88 01 750
F    088 - 88 01 799

E   info@powercomfort.nl
I    www.powercomfort.nl

 

 

Holland Duurzaam Groep - Duurzaam begint vandaag!

 

4.488 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers