Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor de Holland Duurzaam Groep het resultaatgerichte proces waarbij wij over de gehele keten van onze activiteiten verantwoordelijkheid nemen over de effecten van deze activiteiten op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

 

Hierover leggen wij verantwoording af bij en gaan de dialoog aan met ons personeel, onze opdrachtgevers en onze leveranciers.

 

Omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voor Planet, People en Profit kan men bij de Holland Duurzaam Groep op alle drie deze aspecten de doelstellingen en resultaten terugvinden.

 

Voor ons is MVO het op een efficiënte en effectieve wijze organiseren van de inkopen, de omgang met ons personeel, het opwekken en besparen van energie en zuinig zijn op ons milieu.

 

Van verschillende maatstaven van de MVO hebben wij ons vak gemaakt. Wij komen u graag helpen om energie op te wekken of energie te besparen, om duurzaam te (ver)bouwen en om producten te adviseren die vallen onder de categorie van "cradle to cradle".

 

Recente acties

 

Als sponsor van de Oost-Europa zending hebben we naast de ondersteuning, de gebouwen verduurzaamd, met zonnepanelen-installatie, zonneboiler-installaties, LED verlichting en nieuwe Cv-installatie geïnstalleerd. E.e.a. volledig door ons gefinancierd.

 

We organiseren competities waar Non-Profit organisaties en scholen gratis zonnepaneelinstallaties kunnen winnen.

 

We leveren onderdelen en setjes aan het Gilde vak-college zodat leerlingen meer kunnen leren over zonne-energie.

 

We werken samen met de sociale diensten in de regio om kansarmen te helpen met re-integratie trajecten.

 

We zijn Partner-Plus van Stichting Anders, een groeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers, dat diensten, producten en talenten van ondernemers uit de regio koppelt aan hulpvragen vanuit de samenleving.

 

Wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op.

 

 

Holland Duurzaam Groep - Duurzaam begint vandaag!

 

23.766 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers