Wie we zijn

 

Ons installatieteam

 

Al onze installateurs zijn bij ons in vaste dienst en buiten hun eigen vakgebied zoals elektricien, loodgieter, werkvoorbereider en dakdekker zorgen wij er voor dat ze ook aanvullende opleidingen genieten zoals: veilig werken op hoogte, VCA-vol, verschillende Cito opleidingen voor het ontwerpen en installeren van zonne-installaties. Zon & Zo Duurzame Oplossingen - Nederland is een erkend installatiebedrijf, Zonnekeur Installateur en SMA Advance Installer.

 

 

Onze verkoopafdeling

 

Onze verkoopafdeling gaat ook een stapje verder en krijgt regelmatig cursus over de fiscaliteiten rondom zonne-energie en andere duurzame toepassingen. Daarbuiten volgen we ook verschillende opleidingen en cursussen van onze fabrikanten en andere leveranciers waar we mee samenwerken.

 

Ook zijn onze adviseurs gediplomeerd na het behalen van het Cito examen Zonne-energie systemen KBI - RvO - OTIB. En dan natuurlijk het uitwerken van plannen, het maken van adviezen, offertes en presentatie, rondleidingen, bijeenkomsten en het geven van voorlichting en bedrijfspresentaties.

 

 

Onze organisatie

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen - Nederland is een gecertificeerd bedrijf met een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem. Zo beschikken we over onder meer de volgende certificaten: ISO 9001 (voor organisatie), ISO 14001 (voor milieu), OHSAS 18001 (voor Arbo-omstandigheden) en VCA (voor onder meer veilig werken).

 

Hieruit kunt u opmaken dat alles bij ons op kantoor ook tot in de puntjes is verzorgd.

 

Voor onze zakelijke klanten verzorgen we de volledige subsidietrajecten met aanvragen bij RvO op elektronische wijze. Daarnaast verzorgen we alle correspondentie en contacten met RvO.

 

Voor particuliere klanten verzorgen we onder meer ook het terugvorderen van de BTW. Hiervoor geldt dat er namens onze klanten veel correspondentie en contact is met de Belastingdienst.

 

Ons team op kantoor verzorgt natuurlijk ook alle financiële zaken zoals de facturering, de debiteuren-, crediteuren- en de personeels- en loonadministratie. Bij het secretariaat worden alle telefoontjes en correspondentie verzorgd.

 

 

Waarom Zon & Zo

 

Wij gaan een stapje verder, wij denken mee en zoeken altijd naar betere (duurzame) oplossingen. Wij testen alles eerst zelf uit voordat we iets bij een klant toepassen. Komt u eens bij ons kijken, dan kunt u zien wat wij allemaal uittesten.

 

 

Wat vindt u zoal bij ons: traditionele zonnepanelen en dunne film zonnepanelen; zonnepanelen geplaatst op het Noorden; zonnepanelen plat gemonteerd; zonnepanelen op 10 graden; zonneschansen en zonnepanelen in duaal opstelling.

 

Daarnaast treft u ook een zonneboiler-installatie met vlakke plaat- en vacuümbuiscollectoren, in combinatie met een biomassa kachel en elektrische laadpunten met Smart-Charging. Dit allemaal gekoppeld aan ons Smart Energy Management systeem.

 

Verschillende soorten LED verlichting met dimmers, bewegingsmelders, lichtsensoren, hoge plafonds, lage plafonds, warm licht, koel licht, inductie verlichting en ga zo maar door. Als wij u iets aanbieden dan hebben wij het zelf getest en dat maakt ons anders, ervaren.

 

Ongewone en lastige situaties pakken we met 2 handen aan en wij zullen altijd een eerlijk en direct antwoord geven op uw vragen.

 

 

Onze leveranciers

 

Zonnepanelen, collectoren en led verlichting kopen we rechtstreeks van de fabrikant, welke bij voorkeur dicht bij ons gevestigd zijn. Hierdoor kunnen wij met de fabrikant aan tafel om opties en oplossingen te bespreken. Dat is een van de redenen waarom wij altijd het beste advies aan onze klanten kunnen geven. En, is er een keer een probleem dan kunnen we dit heel snel oplossen.

 

 

Waar kunt u ons vinden

 

Wij zijn gevestigd in Alblasserdam. Daar hebben wij onze kantoren en werkplaats in een eigen pand. Wij werken uitsluitend op afspraak. Meestal spreken we de eerste keer bij de klant op locatie af zodat we direct de situatie kunnen inventariseren. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken bij ons op kantoor, al naar gelang wat u als klant wenst.

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen 088 - 88 01 555 of een e-mail sturen naar: info@zonenzo.nl.

 

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

14.935 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers