Waar we voor staan

 

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten te helpen met het verminderen van het energie verbruik, het opwekken van energie en het terugdringen van CO2 uitstoot.

 

Hoe we dat doen? Door een goed en breed advies, het uitvoeren van installaties, het bieden van service en garantie aan onze klanten.

 

Wie zijn onze klanten? Particulieren, Bedrijven, Woningbouwcorporaties, Gemeenten en ga zo maar door. Iedereen is een potentiële klant van Zon & Zo Duurzame Oplossingen.

 

Wij nemen de tijd om nieuwe producten te testen en zelf uit te proberen. Daarnaast worden er bij ons nieuwe producten ontwikkeld zoals:
• Energie monitoring en besturing met internet toepassingen voor zakelijke en particuliere klanten 
• Montage systemen voor afwijkende / bijzondere opstellingen
• Oplossingen en accessoires tbv LED-verlichtingstoepassingen

 

Op afspraak kunt u bij ons op kantoor langskomen om de producten die wij u aanbevelen zelf te zien, te voelen en te ondervinden.

 

Wij doen er alles aan om onze klanten te ontzorgen. Naast advies en turn-key installaties bieden we ook alle diensten welke verwant zijn aan onze producten en diensten.

 

Zo verzorgen wij contacten met de netbeheerders, fiscale diensten zoals het terugvorderen van de BTW voor particulieren, het geven van fiscaal advies in relatie tot subsidies voor ondernemers en bedrijven en instellingen tot en met het uitwerken van de mogelijkheden in samenwerking met de accountant of adviseur van de klant.

 

 

We geven subsidie-advies maar daarbij verzorgen we ook de volledige subsidieaanvragen voor onze zakelijke klanten.

 

U vindt bij ons uitgebreide service, garantie en de mogelijkheid tot een verzekeringscontract.

 

 

Als bedrijf hebben we diverse managements- en kwaliteits- en veiligheidssystemen geïmplementeerd, zoals ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA. Hierin zijn onder meer onze doelstellingen, ons beleid, interne afspraken en dergelijke vastgelegd. Ook zijn hierin afspraken vastgelegd over onze normen en waarden als bedrijf.

 

Hieraan hebben zowel directie als alle medewerkers zich gecommitteerd. In onderstaande opsomming treft u enkele punten welke aangeven waar we voor staan:

 

• De wensen en eisen van onze klanten staan bovenaan. De klant is koning
• We denken mee in het belang van de klant en van het bedrijf
• Correct gedrag, eerlijkheid en respect naar de klant en naar elkaar
• Wij vragen om hulp wanneer dat nodig is
• Zorgdragen voor de spullen van de klant en van het bedrijf
• Uitvoering van ons werk gebeurt met geduld, aandacht en accuratesse
• Wij dragen verantwoordelijkheid voor ons eigen werk en voor onze handelingen

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

5.571 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers