Service & Onderhoud

 

Wij bieden al onze klanten die zonnepanelen en/of een zonneboilerinstallatie bij ons afnemen een service en onderhoudscontract aan zodat wij met regelmatige controles en preventief onderhoud de levensduur van de geleverde producten kunnen verlengen.

 

Naast het plegen van (preventief) onderhoud biedt het contract ook een verzekering. Uw hele installatie is dan ook verzekerd tegen alle onheil van buitenaf.

 

 

Onderhoud inclusief verzekering

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen biedt hiermee de mogelijkheid om uw zonnepanelen- en zonneboiler installatie (preventief) te laten onderhouden.

 

U bent daarnaast verzekerd tegen schade als gevolg van weersomstandigheden of diefstal, welke de risico's inzake zonnepaneleninstallaties of zonneboiler installaties dekt welke andere verzekeringen uitsluiten. Zelfs de opbrengst is verzekerd, wanneer er door externe omstandigheden geen elektriciteit of warmte wordt geproduceerd.

 

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen werkt samen met Solar Insurance BV (Solar-IF) en hebben bij hen verzekeringspolissen afgesloten waarin dekking tegen van buitenkomend onheil, diefstal en dekking voor productieverlies zijn opgenomen voor zonnepanelen en voor zonneboilers.

 

In het onderhoudscontract wordt voorzien in de volgende zaken:

• jaarlijkse inspectie
• actieve remote monitoring van uw installatie
• correctief onderhoud
• storingsservice
• geen voorrijdkosten bij storing (met een maximum)
• geen arbeidskosten bij storing (met een maximum) 
• van buitenkomende onheilen dekking
• dekking tegen diefstal
• vergoeding voor productieverlies

 

 

 

Door te kiezen voor een onderhoudscontract met Zon & Zo Duurzame Oplossingen, kiest u voor zekerheid en een gerust gevoel. De beste manier om nog vele jaren te genieten van uw duurzame investering.

 

 

 

Datalogging en romote monitoring

 

Teneinde op afstand uw installatie te kunnen monitoren is het noodzakelijk dat u over datalogging-apparatuur beschikt, welke verbonden is aan uw installatie en verbonden is met het Internet.

 

De technische dienst van Zon & Zo Duurzame Oplossingen kan dan online diagnoses stellen, maar ook preventief in de gaten houden hoe uw installatie functioneert en eventuele calamiteiten vroegtijdig signaleren.

 

Heeft u (nog) geen datalogging apparatuur, dan zullen wij u daarvoor een aanbieding doen. Bij een contract van 10 jaar of langer wordt de basisapparatuur gratis door ons beschikbaar gesteld en gratis geïnstalleerd.

 

U behoeft er dan alleen voor te zorgen dat er een werkende Internet aansluiting aanwezig is, waarop wij de datalogging apparatuur kunnen aansluiten.


 

Wilt u meer weten, dan kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088 - 88 01 555 of een e-mail sturen naar: info@zonenzo.nl.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

785 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers