Reparatieservice

 

Er worden meer en meer zonnepanelen geplaatst in Nederland. Overal zie je installaties en dat is mooi om te zien.

 

Helaas zijn er ineens honderden experts in zonnepanelen die nog nooit een systeem hebben geplaatst, bedrijven die installateurs inhuren, installateurs die vanwege financiële druk alles snel moeten doen en die vaak niet eens een elektrotechnische achtergrond hebben.

 

Ook met zonnepanelen is het zo dat goed en goedkoop niet samen gaan.

 

Daarnaast zijn er helaas heel veel ‘cowboys’ die op onze daken rondlopen en in onze meterkasten knutselen met mogelijk dramatische gevolgen.

 

We worden regelmatig gebeld om problemen op te lossen. Dat doen we graag, ook al vinden we het jammer dat u niet eerst voor ons heeft gekozen.

 

 

Wat komen we allemaal tegen?

 

Klapperende panelen op het dak, panelen op platte daken die verschuiven, opbrengsten die te laag zijn, strings die niet (goed) werken, bekabeling die is doorgebrand, kapotte omvormers, panelen die zijn doorgebrand, lawaaierige omvormers en ga zo maar door.

 

Maar wanneer u terug gaat naar uw leverancier, dan is er ineens niemand thuis, maar wat moet u dan? Zon & Zo biedt hulp. Wij lossen uw problemen voor u op!

 

 

Hoe werken wij?

 

Wanneer u onze hulp wenst, vult u dan ons contactformulier in en als het mogelijk is stuurt u ons dan enkele foto's van de installatie en/of het probleem. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen 088 - 88 01 555. Een e-mail stuurt u naar: info@zonenzo.nl.

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

916 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers