Oplaadpunten Auto & Fiets

 

Je ziet ze steeds vaker: oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen. Met een wagenpark bestaande uit meerdere elektrische auto’s weten we uit eigen ervaring alles over elektrische oplaadpunten.

 

Onze elektrische auto’s worden thuis en op de zaak geladen met zonne-energie. De ervaring leert dat het ene oplaadpunt de andere niet is.

 

Wij hebben eerst enkele verschillende merken oplaadpunten uitgeprobeerd, om vervolgens achter de verschillen te komen.

 

Het ene oplaadpaal laadt sneller op dan de andere. Bepaalde fabrikanten vragen zich niet af hoe het oplaadpunt er na 1-2 jaar uitziet en of het oplaadpunt na 5 jaar überhaupt nog wel (goed) functioneert.

 

Wij bieden onze klanten veilige, herkenbare en vandalismebestendige oplaadpunten en oplaadzuilen van Nederlands fabrikaat, geschikt voor alle elektrische voertuigen.

 

De auto-oplaadzuil is voorzien van communicatietechniek speciaal gemaakt voor openbare en vandalismegevoelige plaatsen. Overigens zijn alle produkten vervaardigd uit 4 mm dik staal.

 

 

Hoe werkt een elektrisch oplaadpunt?

 

Als eerste wordt de stekker vergrendeld in de Mennekes oplaadcontactdoos en de auto. Daarna communiceert de oplaadzuil met de auto.

 

Als alle veiligheidsvoorschriften zijn gecontroleerd, wordt de maximale toelaatbare laadstroom doorgegeven, zodat uw auto zo snel mogelijk wordt opgeladen.

 

Wij kunnen alles voor u regelen, van het aanleggen van een complete oplaadinfrastructuur tot het plaatsen van een oplaadpaal.

 

Alles kan voor u op maat worden gemaakt, met of zonder snoer, laadpas, drukknop, hangend, staand, voor de fiets, brommer, scooter, auto, particulier of zakelijk.

 

Zoekt u nog een extra oplaadkabel? Ook daarmee kunnen we u ook van dienst zijn.

 

Klik hier voor enkele voorbeelden van door ons geplaatste oplaadpunten.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

5.153 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers