Kantoor/Showroom

 

Alles wat wij aanbieden, hebben wij zelf eerst uitvoerig getest.

 

In fabeltjes geloven we niet. Wat dat betreft lijken we op onze klanten: eerst zien, dan geloven, meten is weten en ervaring is goud waard.

 

Onze zoektocht naar de perfecte oplossing stopt nooit. Wij zoeken op het internet, bezoeken beurzen, overleggen met leveranciers en wanneer wij vervolgens tussen alle aangeboden goederen een ‘pareltje’ ontdekken dan gaan we dat eerst thuis en/of op de zaak testen.

 

We zoeken continu naar kwaliteit, naar een echt duurzaam product. Een product dat vele malen langer mee gaat dan vergelijkbare producten. Niet goedkoop, maar goed! Wij weten dat de combinatie goed en goedkoop een fabeltje is.

 

Omdat we alles testen kunt u onze producten bij ons op de zaak komen bekijken. Ons hele bedrijf is één grote showroom. We hebben een assortiment van LED- en inductie-verlichting voor binnen en buiten, verschillende opstellingen met zonnepanelen en omvormers, een bio-kachel, datalogging, presentatiemogelijkheden voor datalogging, LED-noodverlichting, dimmers en lichtsensoren voor verlichting.

 

 

Ook kunt u zien dat wij zelf producten ontwikkelen, zoals montage oplossingen voor 'onmogelijke of moeilijke toepassingen', waaronder schansen voor platte daken. Met een schans kun je bijvoorbeeld, binnen de geldende regelgeving, meer zonnepanelen op een dakvlak plaatsen. We ontwikkelen ook oplossingen voor LED producten, zoals bijvoorbeeld bevestigingsmogelijkheden voor Led panelen waardoor deze niet alleen in een systeemplafond hoeven te worden geplaatst.

 

Uiteraard kunnen wij u ook laten zien wat het verschil is tussen een slecht en een goed zonnepaneel. Om die reden staan er bij ons in de showroom zonnepanelen van andere leveranciers zodat we u de verschillen in afwerking en bedrading kunnen tonen.

 

Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u meer weten waarom we bepaalde producten adviseren en installeren, kom dan een keer bij ons kijken. 

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen 088 - 88 01 555 of een e-mail sturen naar: info@zonenzo.nl.

 

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

4.488 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers