Industriële Zonneboiler

 

Binnen ondernemingen waar veel warm water wordt gebruikt zijn industriële zonneboilers een ‘Must’. 

 

Denk aan campings, hotels, slagerijen, melkveehouders, vleesverwerkende bedrijven, zwembaden, sportscholen, squashcentra, sauna’s of maneges.

 

Verbruikt u honderden liters warm of heet water? Stelt u zich voor dat het water wordt aangeleverd met 20°, 30° of misschien wel 70°.

 

Kunt u zich voorstellen wat de besparingen voor u zullen zijn? Natuurlijk zijn de opbrengsten van de zonneboiler afhankelijk van het seizoen en zijn de opbrengsten in de zomer het hoogst.

 

Maar ook in de wintermaanden kan een zonneboiler het water tot wel 30° graden verwarmen. En als u het water niet van 5° naar 65° maar van 30° naar 65° moet verwarmen, dan betekent dat al een forse besparing.

 

De werking is heel simpel. Er wordt water (voor)verwarmd met zonnecollectoren. Het verwarmde water wordt opgeslagen in een buffervat.

 

 

Wanneer u dit nodig heeft, gebruikt u dit warme water en hoeft u alleen nog (indien nodig) bij te verwarmen met uw warmte-installatie zoals een boiler of gasketel.

 

Hoe warmer het water is, des te minder uw energieverbruik. Bij de aanschaf van een zonneboiler heeft u mogelijk een belastingvoordeel op de installatie welke varieert tussen de 10% en 85%.

 

Wij werken met vlakke-plaat en vacuümbuiscollectoren.

 

Omdat  iedere situatie uniek is, maken we voor u een plan op maat en werken alle belastingvoordelen en subsidies voor u uit zodat u de beste én voordeligste installatie krijgt.

 

Wilt u meer weten, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

86.863 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers