Energieonderzoek op Maat

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen verzorgt ook Energieonderzoeken op maat voor bedrijven en organisaties.

 

Sommige organisaties hebben verplichtingen op het gebied van energie en milieu (Wet Milieubeheer of Algemene Maatregel van Bestuur).

 

Door als bedrijf of organisatie op eigen initiatief een energierapportage te laten opstellen, en niet af te wachten tot het bevoegd gezag dit afdwingt, voorkomt u dat het bevoegd gezag voor u bepaalt welke energiebesparende maatregelen u moet nemen.

 

Ook voor het verzorgen van dergelijke rapporten hebben we de expertise in eigen huis. Voor zeer specifieke gevallen werken wij samen met externe specialisten om onze klanten een totaal advies te kunnen bieden.

 

Wij maken graag een afspraak voor een uitgebreide locatiescan en een extra (bouwkundige) beoordeling van uw bedrijfspand(en).

 

 

Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan van aanpak samen, waarin de relevante energiebesparende en energie-opwekkende mogelijkheden worden uitgewerkt.

 

Ook de van toepassing zijnde investeringskosten, terugverdientijden, subsidies en mogelijke leveranciers worden in kaart gebracht.

 

De kosten voor een energiescan zijn afhankelijk van de omvang van het bedrijf en de te onderzoeken variabelen. 

 

U kunt voor de energiescan een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, door ons contactformulier in te vullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen 088 - 88 01 555 of een e-mail sturen naar: info@zonenzo.nl.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

833 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers