Beter dan alle subsidies tot nu toe!

 

Geen BTW voor Zonnepanelen

 

Op woensdag 25 september 2013 heeft Staatssecretaris Weekers verklaard dat hij geen juridische mogelijkheden ziet om de BTW regeling voor zonnepanelen bezitters tegen te gaan.

 

Dat betekent dus dat wanneer je zonnepanelen aanschaft dat je een BTW nummer kunt aanvragen en de BTW kunt terugvorderen.

 

Dat betekent dus dat u 21% minder betaalt voor een Zonnepaneleninstallatie !

 

Het blijft niet bij alleen maar bij het aanvragen van een BTW nummer. Ook dienen er allerlei administratieve handelingen te worden verricht.

 

 

Zon & Zo regelt alles!

 

Zon & Zo verzorgt voor (zakelijke en particuliere) klanten het terugvorderen van de BTW. Tegen een geringe neemt Zon & Zo haar klanten alle administratieve taken uit handen.

 

 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het aanvragen van een (extra) BTW nummer. Het verzorgen van de forfaitaire aangiftes in het jaar van aanschaf. Het verzorgen van een verzoekschrift tbv de KOR (Kleine Ondernemers Regeling)

 

Het aanvragen van een ontheffing voor het doen van aangifte. Het verzorgen van alle contacten en correspondentie met de Belastingdienst, en indien van toepassing het indienen van bezwaarschriften.

 

Daardoor heeft de klant dus wel alle voordelen van een flinke "korting" op de aanschaf van zonnepanelen maar niet de administratieve lasten / rompslomp.

 

Heeft u nog geen zonnepanelen, dan is het nu wel heel erg aantrekkelijk te worden om (ook) als particulier in zonnepanelen te investeren. Van de aanschaf kunt u dus de 21% BTW terugvorderen.

 

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op!

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

3.501 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers