Actuele Zaken

 

We houden u op de hoogte

 

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes en onze activiteiten agenda. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele 'Hot Items' van nu!

 

 

Bedrijven (grootverbruikers)

 

Heeft u een groot verbruik aansluiting, een aansluiting van boven de 3 X 80 AMP. dan kunnen wij de SDE+ 2015 voor u aanvragen, wacht niet te lang want op is op. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Bedrijven (kleinverbruikers)

 

Bent u klein verbruiker, dus met een aansluiting van de 3 X 80 AMP of kleiner? Dan komt u in aanmerking voor EIA + KIA. (De EIA geldt voor boven de 25.000 kWp). Dit jaar is er dus nog EIA subsidie. Of dat ook volgend jaar nog zo is, is maar de vraag. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Onderneming op uw privé adres?

 

Voldoet u aan een aantal eisen dan is het mogelijk om zonne-energie op uw privé adres zakelijk aan te schaffen. In 2011 hebben wij de belastingdienst uitgedaagd en schriftelijk bevestigd gekregen dat dit mogelijk is mits... Wij komen dit graag bij u uitleggen zodat wij ook de voordelen voor u kunnen uitwerken. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Particulieren: Géén BTW op PV!

 

De beste "subsidie" voor particulieren, tot nu toe! Het is nog steeds beschikbaar. Het heet alleen geen subsidie. U kunt de BTW van uw zonnepanelen installatie terugvorderen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Non Profit organisaties / scholen

 

Volg onze zonnepalen actie waarbij wij een set zonnepanelen beschikbaar stellen. Klik hier voor meer informatie.


 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

12.624 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers