LED Verlichting

 

Het eerste wat we bij Zon & Zo altijd zal doen, wanneer we bij een bedrijf worden uitgenodigd, is het analyseren hoe het energieverbruik kan worden verminderd. Wat is daarbij de conclusie keer op keer?

 

 

Verander de verlichting!

 

Ontwikkeling van de TL lamp begon in 1926, de gasontlading lamp in 1936 en de spaarlamp in 1980.

 

Wordt het niet eens tijd om ook naar moderne energiezuinige verlichting te kijken? Daarmee wordt niet bedoeld het kijken naar het retrofit-concept, Led-TL in plaats van TL, want dat werkt slecht!

 

In kantoorpanden wordt gemiddeld 60% van de stroom verbruikt door de verlichting. Door aanpassing van de verlichting naar LED kan het stroomverbruik halveren!

 

 

Omdat de nieuwe technologieën ook minder warmte-uitstoot geven, ontstaat er ook een aanzienlijke besparing op het stroomverbruik van de airconditioning.

 

Gasontlading lampen van 150 watt kunnen worden vervangen door energiezuinige verlichting van 80 watt, TL bakken van 145 watt kunnen worden vervangen door energiezuinige verlichting van 60 watt en de traditionele kantoor TL bakken met een totaal verbruik van 90 watt kunnen worden vervangen door energiezuinige panelen van 38 watt.

 

Verder zal Zon & Zo de toepassing van licht- en bewegingssensoren adviseren om het verbruik nog verder terug te dringen.

 

 

Zon & Zo levert en installeert producten met een relatief korte terugverdienperiode. Nieuwe technologie, lager stroomverbruik, minder CO2 uitstoot met als gevolg lagere energierekeningen.

 

Zon & Zo werkt samen met twee fabrikanten, beide met vestigingen in de regio. Een fabrikant voor energiezuinige verlichting voor binnen en buiten en een fabrikant voor inductie verlichting.

 

De samenwerking met deze twee fabrikanten geeft Zon & Zo de mogelijkheid bij iedere klant een totaal oplossing voor de verlichting te bieden.

 

Alle producten die Zon & Zo aanbiedt voldoen aan de eisen van RVO.nl (voorheen AgentschapNL) en de Arbodienst.

 

Dit houdt in dat bij u verantwoorde verlichting voor uw personeel wordt gemonteerd en u alle belastingvoordelen geniet die bij duurzame verlichting mogelijk zijn.

 

Lezen is één, het beleven is twee. Maak een afspraak met één onze adviseurs of kom bij ons kijken. Het beste kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen 088 - 88 01 555 of een e-mail sturen naar: info@zonenzo.nl.

 

Zien is ondervinden. Wij kunnen u dan gelijk meer vertellen over hoe voor u de belastingvoordelen werken.

 

Vele bedrijven zijn u al voor gegaan. Kijk bij portfolio naar geplaatste projecten.

 

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

1.576 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers