Duurzaamheid & Kwaliteit

Dáár staan we voor!

Op bezoek bij...

Onze klanten aan het woord

Nieuwe bedrijfsfilm Zon & Zo

Wij gaan voor een 10!

Op zoek naar een baan?

Wij zoeken collega's!

Bekijk onze projecten Portfolio

Met handige zoekfuncties

Duurzaamheid & Comfort

Minder verbruik, een beter rendement!

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

Welkom op onze website

 

Dank u voor uw bezoek aan onze website. Wij geven u hier een duidelijk beeld van wie wij zijn en waar wij als bedrijf en mens voor staan.

 

Heeft u vragen of tips hoe wij onze website of ons bedrijf kunnen verbeteren dan horen we dat heel graag van u.

 

 

Maatwerk

 

Wij verkopen geen zonnepanelen! Bij ons krijgt u maatwerk. Wij geven onze klanten een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren wat wij zelf zouden toepassen in uw situatie. Lopen we tegen obstakels aan of lijken dingen onmogelijk?

 

Wij denken "out of the box".

 

Wij denken met u mee en komen met alternatieve mogelijkheden en oplossingen.

 

Wij geven onze klanten altijd een helder en duidelijk advies. Een advies waar wij achter staan en, als onze situatie hetzelfde zou zijn als uw situatie, dan is het advies dat wij u geven ook wat wij zelf zouden doen.

 

Is dat advies de aanschaf van LED-verlichting, zonnepanelen, een zonneboiler-installatie, een biomassa kachel of elektrische laadoplossingen, dan mag u deze natuurlijk bij ons kopen.

 

Wij doen dus veel meer dan alleen maar zonnepanelen, dat kunt u verder op onze website zien.

 

 

Onze producten

 

Als u echt duurzaam wil zijn dan moet het product heel lang mee gaan. Naar mate een product langer mee gaat, zal het ook meer voor u doen. Hoe meer het voor u doet des te duurzamer het is.

 

Een product dat lang mee moet gaan dient van goed kwaliteit te zijn. Iedereen zal begrijpen dat je voor kwaliteit iets meer moet betalen. Maar wanneer je dit uitsmeert over de langere levensduur wordt zo'n investering makkelijk terugverdiend. Onze focus ligt niet alleen op een goede prijs maar met name ook op de kwaliteit van producten!

 

 

Kennis en ervaring

 

Om in staat te zijn het beste te kunnen bieden op het gebied van advies, installatie, service en onderhoud heb je kennis nodig. Dat kan niet anders.

 

Daarom zitten al onze medewerkers jaarlijks met grote regelmaat in de schoolbanken, of hangen onze installateurs periodiek in een klimtoren om onze technische en praktische kennis bij te houden en te verbeteren en om bijvoorbeeld veilig te werken.

 

Als bedrijf investeren wij continu in het opleiden van onze mensen.

 

 

Middelen en gereedschappen

 

Wij willen alles in eigen hand houden. Daarom werken we alleen maar met onze eigen mensen. Daarnaast investeren wij ook in alle middelen. Komt u bij ons op kantoor langs dan ziet u daar de elektrische auto's van onze directie, management team en de verkoop afdeling aan de oplader staan. Onze installatieteams hebben energiezuinige bussen, volledig uitgerust met de beste gereedschappen en hulpmiddelen.

 

We hebben speciale aanhangers voor steigermateriaal, valbeveiliging en transport. We beschikken over ladderliften en sinds 2015 over onze grote krachtpatser Klaas.

 

 

Klaas is onze kraan/ hoogwerker met een maximale hoogte van 31 meter en een reikwijdte van 23 meter. Alles met als doel onze klanten op de beste manier te kunnen bedienen.

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website!

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

125.255 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers