We zijn op vakantie

Vanaf 2 september zijn we er weer!

Dat is pas groene energie!

 

Dank u voor uw bezoek aan onze website. Mijn Eigen Energie Bedrijf is een activiteit van Holland Duurzaam Development, een adviesbureau dat zich richt op het geven van duurzame adviezen en aanverwante dienstverlening.

 

 

Echte groene stroom!

 

Wanneer u zelf stroom opwekt met bijvoorbeeld zonne-energie, dan kunt u met recht spreken van echte groene stroom! Heeft u er al eens aan gedacht een eigen energiebedrijf te starten?

 

 

Wat zijn de voordelen?

 

Het hebben van een eigen energiebedrijf heeft verschillende voordelen.:

 

• Opwekken van échte groene stroom
• Geen nadeel van prijsstijgingen
• Zeer korte terugverdientijd
• Subsidies en fiscale voordelen
• Onafhankelijk van overheid 
• Onafhankelijk van energiebedrijven

 

 

Wij hebben het uitgetest. Het werkt!

 

Iets roepen en het dan zelf niet doen! Dat is wat er meestal gebeurt. Nu, wij werken andersom! Wij zoeken het eerst uit, testen het en passen het toe. Als het dan goed blijkt te werken, dan gaan we er pas over praten en bieden we het anderen aan.

 

Sinds 2013 hebben wij ons eigen energiebedrijf: Holland Duurzaam Development. Wij kunnen u dus alles uit eigen ervaring vertellen.

 

 

Certificering en kwaliteit

 

Holland Duurzaam Development is een gecertificeerd adviesbureau. We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

 

 

Daarnaast werken we samen met organisaties die actief zijn op ons gebied.

 

 

Contact opnemen?

 

Bent u geïnteresseerd in het toepassen van duurzame techniek voor uw bedrijf? Zou u willen weten of dat rendabel is? Heeft u zich al eens vaker afgevraagd of het voor u lonend is om een eigen energiebedrijf te starten?

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088 - 88 01 788 of mailen naar: info@mijneigenenergiebedrijf.nl.

 

 

Mijn Eigen Energie Bedrijf :: Dat is pas groene energie!

 

10.643