Service & Onderhoud

Zon & Zo biedt u de mogelijkheid om uw zonnepaneleninstallatie (preventief) door ons te laten onderhouden.

 

U bent daarnaast verzekerd tegen schade als gevolg van weersomstandigheden of diefstal.

 

De verzekering dekt risico's die veel andere verzekeringen niet dekken. Zelfs de opbrengst van uw installatie is verzekerd, wanneer er door externe omstandigheden geen elektriciteit wordt geproduceerd.

 

Wij bieden deze verzekering dankzij een samenwerking met Solarif. Wij hebben bij Solarif een verzekeringspolis afgesloten met dekking tegen van-buiten-komend onheil zoals diefstal en hagelschade. Ook productieverlies voor zonnepanelen is gedekt.

 

Door te kiezen voor een onderhoudscontract met Zon & Zo kiest u voor zekerheid en een gerust gevoel. De beste manier om nog vele jaren te genieten van uw duurzame investering.

 

Het onderhoudscontract is inclusief: jaarlijkse inspectie, remote monitoring van uw installatie, correctief onderhoud, storingservice, geen voorrijkosten en arbeidskosten bij storing, van buiten komende onheilendekking en vergoeding voor productieverlies.

 

Om uw installatie op afstand te kunnen monitoren is het noodzakelijk dat u over datalogging apparatuur beschikt die verbonden is aan uw installatie en het Internet. De technische dienst van Zon & Zo kan dan online diagnoses stellen, maar ook in de gaten houden hoe uw installatie functioneert en eventuele calamiteiten vroegtijdig signaleren.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

6.186 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers