Zonnepanelen

Duurzaamheid loont, en steeds meer ondernemers willen verduurzamen. Bepaalde klanten kunnen het zelfs van uw bedrijf verwachten, en met aanbestedingen scoort uw bedrijf beter wanneer u kan aantonen dat u een duurzaam bedrijf bent.

 

Wat zijn de beste opties voor u? Waar kunt u subsidies regelen? Hoe kunt u uw klanten laten zien dat u een duurzame onderneming bent? Waar kunt u een goed, duidelijk en breed advies krijgen? Allemaal vragen waar wij u mee kunnen helpen, dit is ons vak!

 

Verduurzamen heeft ook nog een aantal fijne bijwerkingen: het levert geld op, reduceert CO2-uitstoot enzovoorts. Uw energie rekeningen zakken; niet alleen vandaag, maar ook voor de toekomst. Wanneer u de juiste producten selecteert, de meest duurzame producten, dan zal uw bedrijf vele jaren plezier hebben van deze investering(en).

 

Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te adviseren, om te installeren, om uw installatie te onderhouden en alle subsidies te regelen.

 

Als bedrijf doet u een eenmalige investering en daarna betaalt u nooit meer voor een stroomrekening, omdat u de stroom zelf opwekt. Dat is nog eens goed inkopen. Als u zelf kunt produceren is de prijs altijd beter dan wanneer u het moet inkopen (er voor moet betalen).

 

U betaalt nu energiebelasting over uw stroomverbruik en belasting over de winst van uw onderneming. Wanneer u investeert in duurzame producten, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, betaalt u geen energiebelasting meer en minder winstbelasting. Daarnaast zijn er ook nog extra belastingvoordelen en subsidies waardoor zo'n investering uitermate interessant wordt.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid dat  andere bedrijven en klanten eerder kiezen voor uw bedrijf kiezen omdat u duurzaamheid uitdraagt en uitstraalt. Wij kunnen u ook helpen met deze uitstraling, bijvoorbeeld door middel van weblinks naar uw website of bijvoorbeeld een presentatiescherm in de hal van uw bedrijf.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

4.966.844 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers