Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

 Vorige  1   ...  23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende 

10 september 2010

Omgevingsvergunning (Wabo) m.i.v. 1 oktober 2010

 

U kunt als particulier of ondernemer te maken krijgen met een groot aantal vergunningen en voorschriften, met elk hun eigen criteria, procedures, afhandelingtermijnen, kosten en toezichthouders. De vergunningen worden vaak verstrekt door verschillende overheidsinstanties. Dit is onoverzichtelijk en tijdrovend. Daarbij kan het leiden tot tegenstrijdige beslissingen. Bovendien kost het bedrijven én overheid veel geld. Om dit allemaal efficiënter te laten verlopen is de Omgevingsvergunning ontwikkeld.

31 augustus 2010

BTW-Tarief tijdelijk verlaagd

 

Het btw-tarief voor een verbouwing van een huis gaat tijdelijk omlaag van 19 procent naar 6 procent. Demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager wil met deze en nog vijf andere maatregelen de woningmarkt en de bouwsector een impuls geven.

28 augustus 2010

Zon& Zo op de milieumarkt - Bruisend Brielle

 

Zaterdag 28 augustus was het zo ver, Bruisend Brielle 2010, een zomerevenement dat dit jaar zijn 5-jarige jubileum beleefde. Er waren verschillende aktiviteiten georganiseerd, waaronder een straattheater, modeshows, kinderspelen, een rommelmarkt, havenactiviteiten en een milieu markt.

21 augustus 2010

Zonnepanelen meest kansrijke oplossing voor onbenut dakoppervlak

 

De toepassing die naar verwachting van aannemers B&U, architecten en installateurs in de toekomst het meest zal worden toegepast om de ruimte op daken beter te benutten, is het plaatsen van zonnepanelen.

19 augustus 2010

UNETO-VNI: zonnepanelen niet gevaarlijk bij brand

 

UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, is van mening dat brandweerlieden bij het blussen van zonnepanelen geen enkel reëel gevaar lopen op elektrocutie. Hiermee reageert de installateursvereniging op een uitspraak van het Nederlands Instituut voor Fysieke Veiligheid (NIFV), dat beweert dat brandweerlieden een fatale schok kunnen oplopen bij het blussen van een beschadigd zonnepaneel.

11 augustus 2010

Energie Agentschap verwacht grotere vraag naar olie

 

PARIJS - De vraag naar olie zal door het economisch herstel dit jaar en volgend jaar toenemen, maar komend jaar ligt het gevaar van een stagnerende groei op de loer. Deze verwachting sprak het Internationaal Energie Agentschap (IEA) woensdag uit.

9 augustus 2010

Britse huizen krijgen gratis zonnepanelen

 

AMSTERDAM - 100.000 Britse huishoudens krijgen de komende drie jaar een gratis zonnepanelen. Het bedrijf Homesun, dat zelf 1 miljard pond (1,2 miljard euro) investeert in het project, hoopt zo een deel van de subsidie op zonne-energie op te strijken.

19 juli 2010

HSL gaat deels op zonne-energie rijden

 

BRASSCHAAT - Op het dak van de 3,4 kilometer lange spoorwegtunnel ter hoogte van het Belgische Brasschaat, waar onder andere de hogesnelheidstrein doorheen rijdt, komen 16.000 zonnepanelen.

22 juni 2010

Energieprijzen omhoog

 

De prijzen voor stroom en gas stijgen per 1 juli over de hele linie met 5 tot 10 procent. Dat stelt de vergelijkingssite Energieprijzen.nl woensdag op basis van marktonderzoek.

13 april 2010

Rapport baant weg voor energie zonder CO2

 

BRUSSEL - Het is mogelijk om Europa in de toekomst van energie te voorzien, zonder dat daarbij het broeikasgas CO2 vrijkomt. Dat staat in een rapport van de European Climate Foundation, dat dinsdag in Brussel wordt aangeboden aan Günther Oettinger, de eurocommissaris voor energie.

 Vorige  1   ...  23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende 

440.180 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers