Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

 Vorige  1   ...  23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende 

10 januari 2011

Zonne Warm Water bij Kapsalon Linda

 

Net voor de kerst was het zo ver, de oplevering van de zonneboiler bij Kapsalon Linda in Hellevoetsluis.

Vanaf nu worden de haren gewassen en de kleurtjes uitgespoeld met water wat is voorverwarmd door de zon.

10 januari 2011

Zonnepanelen zeer aantrekkelijk

 

Dat subsidie voor zonnepanelen in Nederland schaars goed is, betekent niet dat investeringen in zonnepanelen door ondernemers niet interessant is. Door de voordelen die via belastingtechnische regelingen zijn te behalen blijft de terugverdientijd te overzien, en vormen zonnepanelen nog steeds een prima investering.

16 december 2010

Milieu Dichterbij stuurt Zon&Zo een bedankbrief

 

In 2010 heeft Zon & Zo Duurzame Oplossingen diverse organisaties gesteund, waaronder Stichting Milieu Dichterbij.

30 november 2010

Subsidie voor privé-zonnepanelen lijkt definitief van de baan

 

Particulieren kunnen niet langer subsidie aanvragen voor een zonnepaneel op het dak van hun woning of tuinhuisje. Een nieuwe subsidieregeling van de overheid sluit die mogelijkheid definitief.

5 november 2010

Enorme veel interesse tijdens Contacta 2010

 

De deelname aan Contacta 2010 voor Zon & Zo Duurzame oplossingen, gaf ons enorm veel contacten in West/Brabant en Zeeland. Vandaar waarschijnlijk de naam Contacta.

1 november 2010

Dit is geen kunst, dit is ons werk!

 

Met de slogan: "Dit is geen kunst, dit is ons werk!", presenteerde Zon & Zo Duurzame Oplossingen zich  tijdens de Kunst & Living 2010 in Ahoy. 

31 october 2010

Voetballende Beatrix verkocht

 

Tegen het eind van de Kunst & Living 2010, dé beurs voor kunstliefhebbers, werd door de kunstenaar, Jef Willems, uit ons naburige België met gepaste trots, het waarschijnlijk meest opvallende kunstwerk van de beurs (De voetballende Beatrix) verkocht.

28 october 2010

B2B Dagen Ahoy - enorm succes!

 

Enorme belangstelling voor de procducten van Zon & Zo Duurzame Oplossingen tijdens de B2B Dagen in Ahoy. Tijdens deze beurs stonden we samen met de zusterbedrijven van de Krommenhoek Groep (Krommenhoek-Metals, Krommenhoek-Plastics en Krommenhoek-Green).

15 october 2010

Enorme belangstelling tijdens de B2B Dagen Haarlemmermeer

 

Twee fantastische beursdagen tijdens de B2B Dagen in de Expohallen Schiphol - Haarlemmermeer. Er was veel belangstelling voor de procducten van Zon & Zo Duurzame Oplossingen.

15 october 2010

Zon & Zo Duurzame Oplossingen MMM-Aanbieder

 

Afgelopen maand is Zon & Zo Duurzame Oplossingen BV officieel MMM-aanbieder geworden. Zon & Zo Duurzame Oplossingen welke haar werkgebied heeft in Zuid/West Nederland (Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland) kan u nu ook de extra subsidies bieden welke via het MMM (Meer met Minder Energie) initiatief beschikbaar zijn gekomen.

 Vorige  1   ...  23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende 

514.266 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers