Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

 Vorige  1   ...  22 23 24 25 26 27 28 29 Volgende 

15 october 2010

Zon & Zo Duurzame Oplossingen MMM-Aanbieder

 

Afgelopen maand is Zon & Zo Duurzame Oplossingen BV officieel MMM-aanbieder geworden. Zon & Zo Duurzame Oplossingen welke haar werkgebied heeft in Zuid/West Nederland (Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland) kan u nu ook de extra subsidies bieden welke via het MMM (Meer met Minder Energie) initiatief beschikbaar zijn gekomen.

5 october 2010

Energie kost komende jaren telkens 50 euro meer

 

DEN HAAG - Een gemiddeld huishouden gaat vanaf 2013 fors meer betalen voor gas- en elektriciteit. De energierekening valt dan jaarlijks zo'n 50 euro hoger uit. Dat bedrag kan voor een gemiddeld huishouden zelfs oplopen tot 200 euro per jaar na 2015. De stijging is het gevolg van de aanpassing van de subsidieregeling voor duurzame energie door het beoogde kabinet-Rutte/Verhagen.

3 october 2010

Henk Manden loopt zijn 13e Marathon

 

Henk Manden, onze commercieel directeur loopt zijn 13e Marathon in Keulen. Helaas moest Henk het na 27 km opgeven, in verband met een blessure. Meedoen aan een Marathon kost best wel veel voorbereiding.

We vinden het desondanks een hele prestatie!

21 september 2010

Nederlanders zijn minder energiezuinig dan ze denken

 

Nederlanders scoren op het gebied van energiebesparing gemiddeld 65 van de 100 punten*. Een voldoende, maar we laten nog kansen liggen, concludeert voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

19 september 2010

Zon & Zo op de milieumarkt in Hellevoetsluis

 

Zondag 19 september deed Zon & Zo Duurzame Oplossingen mee aan de Milieu-markt van Hellevoetsluis.

17 september 2010

Grenzen aan energieverbruik vanaf 2020

 

Nieuwe gebouwen mogen vanaf 2020 bijna geen energie meer verbruiken en de energie die nog nodig is, moet uit duurzame bronnen komen, aldus nieuwe EU wetgeving. Ook voor het energielabel staan veranderingen op stapel, per eind 2012.

11 september 2010

Zon & Zo op de milieumarkt in Rozenburg

 

Zaterdag 11 september was Zon & Zo Duurzame Oplossingen present op de Milieu-markt in Rozenburg.

11 september 2010

Zon & Zo op de markt in Zuidland (Milieu markt)

 

Zaterdag 11 september was de markt in Zuidland, deze markt word jaarlijks georganiseerd om geld in te zamelen voor het onderhoud van de prachtige hervormde kerk die midden in het dorp staat.

10 september 2010

Laatste Subsidie Nieuws voor huiseigenaren

 

Van onze Zon & Zo subsidie adviseur. Bij een aantal gemeenten in Nederland kunnen extra subsidies worden aangevraagd. Het is mogelijk om deze apart aan te vragen of met bestaande regelingen te kombineren. Dus u heeft hierdoor recht op één of meerdere subsidies.

10 september 2010

Omgevingsvergunning (Wabo) m.i.v. 1 oktober 2010

 

U kunt als particulier of ondernemer te maken krijgen met een groot aantal vergunningen en voorschriften, met elk hun eigen criteria, procedures, afhandelingtermijnen, kosten en toezichthouders. De vergunningen worden vaak verstrekt door verschillende overheidsinstanties. Dit is onoverzichtelijk en tijdrovend. Daarbij kan het leiden tot tegenstrijdige beslissingen. Bovendien kost het bedrijven én overheid veel geld. Om dit allemaal efficiënter te laten verlopen is de Omgevingsvergunning ontwikkeld.

 Vorige  1   ...  22 23 24 25 26 27 28 29 Volgende 

422.527 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers