Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

429 

11 april 2018 - GGZ Delfland gaat door met verduurzamen

GGZ Delfland gaat door met verduurzamen

 

 

 

Op 19 februari 2018 heeft GGZ Delfland voor haar locatie aan de Sint Jorisweg in Delft het zilveren niveau van de Milieuthermometer Zorg ontvangen. Daarmee is GGZ Delfland de eerste GGZ instelling in Zuid-Holland met dit keurmerk.

 

Maar, daar blijft het niet bij. Op maandag 12 maart jl. is begonnen met het plaatsen van zonnepanelen op 3 panden. Op het gebouw de Barones zijn 232 panelen geplaatst, gevolgd door het DOELgebouw met 282 panelen en als laatste is de Draeck aan de beurt: hier komen 500 panelen op het dak.

 

In totaal worden er 1.014 panelen geplaatst die jaarlijks ongeveer 271.500 kWh gaan opwekken. Dit komt overeen met het verbruik van 78 woningen.

Omdat GGZ Delfland op meerdere locaties het zilveren niveau van de Milieuthermometer wil halen, worden er binnenkort ook zonnepanelen geplaatst op het behandelcentrum en klinieken 1 & 2 in Schiedam: in totaal 650 zonnepanelen, die ongeveer 190.000 kWh per jaar opleveren, genoeg stroom voor nog eens 55 woningen. Om de opbrengsten inzichtelijk te maken, komt in ieder van deze zes gebouwen een monitor voor het weergeven van de opbrengsten.

 

De doelstelling is om het project in Delft in april op te leveren en het project in Schiedam voor september 2018. Voor haar verduurzaming heeft GGZ Delfland na een uitgebreide aanbesteding gekozen voor Zon & Zo.

 

GGZ Delfland, bedankt voor deze mooie opdrachten!

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

440.183 

Portfolio - Zonnepanelen

   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers