Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

554 

23 februari 2018 - Gemeente Capelle gebruikt eigen zonnestroom

Gemeente Capelle gebruikt eigen zonnestroom

 

 

 

De gemeente Capelle wil lokaal zoveel mogelijk energie opwekken en stimuleert daarom de plaatsing van zonnepanelen op daken.

 

De Werkkamer, het informatiecentrum voor alle ontwikkelingen in het centrumgebied, op het Amnestyplein is inmiddels voorzien van 52 zonnepanelen én een oplaadpaal voor de elektrische auto van de bodedienst.

 

Het Energie Collectief Capelle heeft in samenwerking met de gemeente mogelijkheden onderzocht voor het zelf opwekken van elektriciteit op de Werkkamer. Er zijn 52 zonnepanelen van Zon & Zo op het dak geplaatst.

 

Zo draagt de gemeente Capelle bij aan de doelstelling uit het Koersdocument Duurzaam Capelle om in 2050 100% duurzame energie op te wekken.

 

De zonnepanelen op de Werkkamer leveren voldoende energie om ook de nieuwe 100% elektrische bedrijfswagen van de bodedienst op te laden. Wethouder Jean-Paul Meuldijk heeft de laadpaal officieel geopend in het bijzijn van de bode en leden van het Energie Collectief Capelle.

 

Benieuwd naar het project? Hier kunt u de foto's bekijken.

 

Bron: www.energiewijzercapelle.nl

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

440.168 

Portfolio - Zonnepanelen

   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers