Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

620 

1 februari 2018 - Aan het werk bij Gea Grasso

Aan het werk bij Gea Grasso

 

Eén van de oudste nog bestaande machinefabrieken van Nederland!

 

 

Dinsdag 28 november is Zon & Zo begonnen met de uitvoering van een bijzondere opdracht op een monumentaal pand in 's-Hertogenbosch, een pand waar de oorlogsherinneringen van de Tweede Wereldoorlog nog duidelijk te zien zijn.

 

Dit bijzondere pand heeft vele verschillende dakvlakken waarop zonnepanelen moeten worden geplaatst. Voor de dakvlakken waarop de zonnepanelen mogelijk in het zicht liggen is gekozen voor zwarte zonnepanelen. Op de schuine daken waar isolatie te dik is wordt het dak opengemaakt om speciale op maat handgemaakte steunen te plaatsen.

 

Waar het dak plat is, maar de panelen niet verzwaard mogen worden, monteren wij houten balken onder de

 

dakbedekking om daar het montageframe van de zonnepanelen op vast te schroeven. Een klus met mooie uitdagingen dus want maatwerk is waar wij voor staan.

 

Grasso’s Koninklijke Machinefabrieken n.v. is thans een holding binnen het internationale concern GEA AG. De 33 bedrijven die tot de holding behoren zijn werkzaam in de industriële koeltechniek.

 

Grasso bestaat dit jaar 160 jaar en behoort daarmee tot één van de oudste nog bestaande machinefabrieken van Nederland. Klik hier voor meer informatie over de geschiedenis van dit mooie pand.

 

Benieuwd naar de status van het project? Hier kunt u de foto's bekijken.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

440.160 

Portfolio - Zonnepanelen

   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers