Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

965 

13 october 2017 - Zonnepanelen op informatiecentrum Amnestyplein

Zonnepanelen op informatiecentrum Amnestyplein

 

Capelle aan den IJssel gaat voor 100% duurzaam in 2050.

 

 

Omdat de gemeente veel energie steekt in het verduurzamen van de stad is ervoor gekozen om zonnepanelen op het dak van het informatiecentrum te plaatsen.

 

De 52 door Zon & Zo geleverde panelen zorgen niet alleen voor de stroom van het informatiecentrum maar hebben ook als doel bewoners van de stad kennis te laten maken met zonnepanelen. op het dak liggen zwarte en blauwe mono-panelen en blauwe poli-panelen, met drie verschillende vermogens.

 

Via een monitor wordt er informatie verstrekt over de panelen en bijvoorbeeld de energieopbrengst ervan.

 

Naast de verstrekte informatie door de leverancier bestaat ook de mogelijkheid om op gezette tijden door vrijwilligers van het Energie Collectief Capelle (ECC) geïnformeerd te worden over de aanschaf van zonnepanelen. Het ECC heeft ook de gemeente geadviseerd bij het plaatsen van de zonnepanelen op het informatiecentrum.

 

Het plaatsen van zonnepanelen past bij de ambitie van het Capelse college om Capelle aan den IJssel in 2050 een 100% duurzame stad te laten zijn. Om dit te bereiken is ook de hulp van inwoners, bedrijven en organisaties noodzakelijk.

 

Bron: energiewijzercapelle.nl

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

440.166 

Portfolio - Zonnepanelen

   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers