Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

1.114 

28 september 2017 - Zonnepanelen voor gemeente Gorinchem

Zonnepanelen voor gemeente Gorinchem

 

Wethouder Arjen Rijsdijk en directeur Henk Manden ondertekenen de opdracht voor vijf panden.

 

 

Vanmorgen ondertekenden wethouder Arjen Rijsdijk van de gemeente Gorinchem en directeur Henk Manden van Zon & Zo te Alblasserdam de formele opdracht voor de plaatsing van zonnepanelen op een aantal panden van de gemeente Gorinchem.

 

Wethouder Rijsdijk is blij: “We zetten hiermee weer een stap in het duurzaam maken van het gemeentelijk vastgoed. Vooral de kleinere panden kunnen hierdoor geheel in de eigen elektriciteit behoefte voorzien.”

 

De panelen worden geplaatst op de gymzalen Dr. Hiemstralaan 87 en Herman de Ruyterstraat 32, het voorzieningengebouw in de Lingehaven, een kantoor aan de Hiemstralaan 77 en een deel van het stadhuis.

 

Via Tenderned, het online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid, haalde Zon & Zo de opdracht binnen. Directeur Manden: “Wij geloven in een duurzame toekomst. We streven ernaar ieder pand onafhankelijk van energielevering te maken en zonder verbruik van gas. Dit doen we door voluit in te zetten op het gebruik van energiebesparende- en energieopwekkende technieken.”

 

Voor de plaatsing van de zonnepanelen is een budget van € 165.000 beschikbaar. De plaatsing van de zonnepanelen is één van de doelstellingen in het onlangs, door de gemeenteraad, vastgestelde Duurzaamheidbeleid.

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

440.159 

Portfolio - Zonnepanelen

   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers