Zon & Zo bestaat 10 jaar!

Benieuwd naar onze Jubileumacties?

Op bezoek bij...

Onze klanten aan het woord

Nieuwe bedrijfsfilm Zon & Zo

Wij gaan voor een 10!

Duurzaamheid & Kwaliteit

Dáár staan wij voor!

Bekijk onze projecten Portfolio

Met handige zoekfuncties

Kwaliteit & Veiligheid

Omdat wij voor een 10 gaan

Welkom!

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Hier geven we u een duidelijk beeld van wie wij zijn en waar we als bedrijf en mens voor staan. Heeft u vragen over onze website of ons bedrijf of tips hoe we deze kunnen verbeteren, dan horen wij dat heel graag van u!

 

Waarom kiezen voor Zon & Zo?

 

Omdat wij er alles aan willen doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarvoor lopen wij het vuur uit de sloffen, zorgen we dat u fiscaal niets mist, hebben we korte lijntjes zodat u snel geholpen kunt worden, denken we graag met u mee zodat u de beste aanbieding kunt krijgen en doen wij er alles aan om te zorgen dat u blij bent met onze service.

 

Maatwerk

 

Wij verkopen geen zonnepanelen! Bij ons krijgt u maatwerk. Wij geven onze klanten een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren wat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

 

Lopen we tegen obstakels aan of lijken dingen onmogelijk? Wij denken out of the box. Wij denken met u mee en komen met alternatieve mogelijkheden en oplossingen.

 

Onze producten

 

Als u echt duurzaam wilt zijn dan moet een product lang me gaan. Naarmate een product langer meegaat, zal het meer voor u doen. En hoe meer het voor u doet, des te duurzamer is het product.

 

Een product dat lang mee moet gaan dient kwalitatief goed te zijn. U kunt zich waarschijnlijk voorstellen dat je voor kwaliteit iets meer moet betalen. Maar wanneer je dit over de langere levensduur van het product uitsmeert, wordt zo’n investering gemakkelijk weer terugverdiend.

 

Onze focus ligt niet alleen op een goede prijs, maar ook op het leveren van kwaliteit.

 

Kennis, ervaring en service

 

Om in staat te zijn u het beste te kunnen bieden op gebied van advies, installatie, service en onderhoud heb je kennis nodig.

 

Daarom zitten al onze medewerkers met regelmaat in de schoolbanken, om zo hun kennis up-to-date te houden. Als bedrijf investeren we continu in het opleiden van onze mensen. Om er voor te zorgen dat uw installatie er straks netjes bij ligt werken we enkel en alleen met vakbekwame installatie-teams.

 

Onze adviesafdeling bestaat uit drie teams: een team voor onze particuliere klanten, een team voor onze MKB- en overheidsklanten en een team voor de technische ondersteuning en werkvoorbereiding. Ons doel is niet alleen om het beste advies aan te bieden, maar ook om de beste en snelste service te verlenen. Wilt u kennis maken met een van onze teams, dan bent u van harte welkom.

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website!

 

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

 

251.341 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers