Duurzaamheid & Kwaliteit

Dáár staan we voor!

Op bezoek bij...

Onze klanten aan het woord

Nieuwe bedrijfsfilm Zon & Zo

Wij gaan voor een 10!

Op zoek naar een baan?

Wij zoeken collega's!

Bekijk onze projecten Portfolio

Met handige zoekfuncties

Kwaliteit & Veiligheid

Omdat wij voor een 10 gaan

Welkom!

Dank u voor uw bezoek aan onze website. Wij geven u hier een duidelijk beeld van wie wij zijn en waar wij als bedrijf en mens voor staan. Heeft u vragen of tips hoe wij onze website of ons bedrijf kunnen verbeteren dan horen we dat heel graag van u.

 

Waarom kiezen voor Zon & Zo?

 

Ons doel is u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarvoor lopen wij het vuur uit de sloffen, zorgen we dat u fiscaal niets mist, hebben we korte lijntjes zodat u snel geholpen kunt worden, denken we graag met u mee zodat u de beste aanbieding kunt krijgen en doen wij er alles aan om te zorgen dat u blij bent met onze service.

 

Maatwerk

 

Wij verkopen geen zonnepanelen! Bij ons krijgt u maatwerk. Wij geven onze klanten een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren wat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

 

Lopen we tegen obstakels aan of lijken dingen onmogelijk? Wij denken out of the box. Wij denken met u mee en komen met alternatieve mogelijkheden en oplossingen.

 

Onze producten

 

Als u echt duurzaam wil zijn dan moet het product lang mee gaan. Naarmate een product langer meegaat, zal het ook meer voor u doen. Hoe meer het voor u doet, des te duurzamer het is.

 

Een product dat lang mee moet gaan dient kwalitatief te zijn. Iedereen zal begrijpen dat je voor kwaliteit iets meer moet betalen. Maar wanneer je dit uitsmeert over de langere levensduur, wordt zo'n investering makkelijk terugverdiend.

 

Onze focus ligt niet alleen op een goede prijs, maar ook op de kwaliteit van producten!

 

Kennis, ervaring en service

 

Om in staat te zijn het beste te kunnen bieden op het gebied van advies, installatie, service en onderhoud heb je kennis nodig.

 

Daarom zitten al onze medewerkers met regelmaat in de schoolbanken, of hangen onze installateurs periodiek in een klimtoren om onze technische en praktische kennis bij te houden en te verbeteren en om bijvoorbeeld veilig te werken. Als bedrijf investeren wij continu in het opleiden van onze mensen.

 

Onze adviesafdeling bestaat uit drie teams: een team voor onze particuliere klanten, een team voor onze MKB- en overheidsklanten en een team voor de technische ondersteuning en werkvoorbereiding. Ons doel is niet alleen om het beste advies aan te bieden, maar ook om de beste en snelste service te verlenen. Wilt u kennis maken met een van onze teams, dan bent u van harte welkom.

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website!

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

210.155 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers