Zonneboilers

 

In de afgelopen 7 jaar hebben wij honderden zonneboilers geleverd. Van kleine boilers met vlakke plaat, tot grote systemen met een 3.000 liter boiler vacuümbuis collectoren in combinatie met een hout CV kachel.

 

 

Vlakke plaat collectoren

 

We gebruiken vlakke plaat collectoren gefabriceerd door HR-Solar. Deze zijn in 2 maten verkrijgbaar. Het kleine formaat heeft dezelfde afmetingen als een zonnepaneel. Daarom kunnen deze collectoren op esthetische wijze worden opgenomen in een zonnepaneleninstallatie.

 

 

Vacuümbuis collectoren

 

Voor grote zonneboilers worden doorgaans vacuümbuis collectoren toegepast. Ook op plaatsen waar veel wind staat is een vacuümbuis collector te adviseren.

 

 

Boilers en opslagvaten

 

Afhankelijk van de toepassing worden boilervaten toegepast. Dit kunnen stalen vaten zijn met emaille binnenlaag of RVS vaten, vaten met enkele wisselaar of meerdere wisselaars, met of zonder binnen vaten.

 

 

Vaten zijn er in vele soorten en maten, van 120 liter t/m 3000 liter en zelfs nog groter. Je hebt hangende-, staande-, en liggende boilers. Ronde, hoge vierkant et cetera. Dus afhankelijk van de toepassing wordt de juiste boiler gekozen.

 

 

Regelunits en pompstations

 

Samen met de kwalitatieve componenten, zoals regelunit en pompstation, configureren we de zonneboiler. Solar & Lighting werkt voornamelijk et RESOL Regelunits. Deze kunnen desgewenst met eigen logo worden geleverd.

 

 

Leidingen en accessoires

 

Voor het leidingwerk leveren we uitsluitend kwaliteitsproducten. Zo ook de koppelingen en aanvullende accessoires. We hebben een bescheiden voorraad en een hele berg met ervaring.

 

Laat ons weten wat u nodig heeft en wij werken de offerte voor u uit. Heeft u hulp nodig op locatie, geen probleem, wij kunnen u daar ook mee helpen. Voor een afgesproken fee ontwerpen wij de installatie op maat voor u.

 

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

1.176 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten