Wie we zijn

 

Groothandel voor installateurs

 

Solar & Lighting is dé groothandel voor (duurzame) installateurs. Wij bieden kwaliteitsoplossingen voor toepassingen bij particulieren, bedrijven en instellingen, maar leveren uitsluitend aan installateurs.

 

Er is een enorme markt voor duurzame producten. Er is sprake van een jungle aan producten met vele variaties in prijzen. U als installateur mag uitzoeken wat goed is en vooral ook wat niet goed is. Welk product is echt duurzaam en welk product kunt u na een paar jaar al vervangen?

 

Wij helpen u, zodat u door de bomen, wel het bos wel kan zien.

 

Wij zijn een bedrijf met gemotiveerde professionals die veel tijd steken in onderzoek en ontwikkeling. Onze bevindingen willen wij graag delen met andere professionals, om te voorkomen dat het wiel weer opnieuw moet worden uitgevonden.

 

Solar & Lighting is groothandel in zonnepanelen, biokachels, oplaadpunten voor auto, fiets en scooter, waterbehandelingsproducten, LED verlichting, SEM datalogging en zonneboilers. We leveren uitsluitend aan installateurs.

 

 

Kwaliteit staat bovenaan!

 

De producten die wij u bieden zijn echt duurzaam en kennen een lange levensduur.

 

Dit betekent dat u in ons assortiment geen goedkope rommel zult aantreffen, maar alleen A kwaliteit producten.

 

Heeft u solarkabels, montagematerialen, omvormers, SEM datalogging of zonnepanelen nodig?

 

Indien u zoekt op alleen de goedkoopste prijs dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Zoekt u op basis van kwaliteit en tegen een scherpe prijs, dan zit u bij ons goed.

 

 

Wij hebben een beperkte range aan producten. Producten die duurzaam zijn en bewezen hebben kwalitatief goed te zijn. We willen geen groot magazijn vol met rommel.

 

Wat wij u aanbevelen hebben we zelf ook toegepast, komt u maar eens kijken.

 

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

1.004 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten