Waterbehandeling & Ontharding

 

De slimste waterontharder bestel je bij Solar & Lighting.

 

Waterontharder Plus, is niet alleen de slimste en zuinigste in zijn soort! Dit eerste echte Nederlandse waterontharder-product, is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Met de Plus waterontharder bent u verzekerd van zacht en kalkvrij water.

 

Een Plus waterontharder van Solar & Lighting is: duurzaam, energiezuinig, milieuvriendelijk, betrouwbaar, leverbaar in diverse uitvoeringen en voor iedere situatie een passende oplossing! De Plus waterontharder is toepasbaar voor zowel huishoudelijk gebruik als voor industrieel gebruik.

 

Bestel eenvoudig en snel en profiteer van gegarandeerde kwaliteit! Een uitgebreide montagehandleiding wordt meegeleverd. Daarnaast levert Solar & Lighting: drukverhogers, reverse osmosesystemen, regeneratiezout en filtersystemen.

 

 

Zuivere zeezoutkristallen van ca. 15mm groot. Constante kwaliteit, lost langzaam op in water zonder restdelen. Een bewuste keuze voor 100% natuurlijk materiaal.

 

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

863 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten