Onze Producten

 

Wij leveren duurzame kwaliteit!

 

We spelen in op vraag en aanbod en we volgen de ontwikkelingen en innovaties nauwlettend. De producten en innovaties van fabrikanten toetsen we op onze selectie-criteria.

 

Voldoen deze in eerste instantie aan onze criteria, dan zullen wij een aantal producten afnemen voor onderzoek. We halen ze uit elkaar, om erachter te komen hoe het product is gemaakt en uit welke bestanddelen en onderdelen het is opgebouwd. Daarnaast zullen we de producten in een proefopstelling testen.

 

Voldoen de producten vervolgens nog steeds aan onze eisen en criteria, dan laten we deze keuren/meten (zoals met LED verlichting bij VSL, of Flash test bij zonnepanelenleveranciers).

 

Zodra aan alle eisen is voldaan, inclusief de eisen van RvO, dan zullen we de producten in ons assortiment opnemen. U zult nu begrijpen waarom ons assortiment niet erg uitgebreid is.

 

 

 

Eigen ontwikkelingen

 

Soms hebben we toepassingen waarvoor niet een pasklaar product voor handen is. In andere gevallen is er wel iets te koop, maar beslist niet economisch verantwoord (en dus niet duurzaam). In dat geval ontwerpen en ontwikkelen we die producten of oplossingen zelf.

 

Recente ontwikkelingen waarin we (mede-) ontwikkelaars zijn:

 

 

Smart Energy Manager

 

Smart Energy Manager (SEM) is een flexibel en betaalbaar datalogging systeem voor remote monitoring, waarmee meerdere merken en soorten apparatuur (zoals zonnepanelen, zonneboilers, laadpunten, slimme meters et cetera) kunnen samenwerken. Eén systeem voor alle apparatuur.

 

 

SEM wordt binnen onze bedrijvengroep ontwikkeld en is speciaal bedoeld voor toepassingen door installateurs of gebouwenbeheerders met hun eigen huisstijl en afgeschermde omgeving.

 

 

Zonneschansen

 

Zonneschansen bieden vaak de ultieme oplossing voor garages, schuurtjes, carports enzovoorts. Dit zijn voorbeelden van plaatsen met beperkte ruimte waarbij m.b.v. een schans op een (esthetisch) verantwoorde wijze meer panelen kunnen worden geplaatst.

 

Deze montagesystemen voor zonneschansen worden binnen onze bedrijvengroep ontwikkeld, waardoor wij voor de meest uiteenlopende toepassingen toch passende oplossingen kunnen aanbieden.

 

 

Accessoires voor LED verlichting

 

De meeste soorten LED verlichtingsarmaturen kun je maar op één manier gebruiken. Binnen onze bedrijvengroep hebben we verschillende oplossingen ontwikkeld waardoor bestaande armaturen voor veel meer toepassingen kunnen worden gebruikt.

 

 

Contact opnemen?

 

Bent u aannemer of installateur en op zoek naar kwalitatieve producten voor afnemers als bedrijven, scholen, instellingen, kantoren, woonhuizen, loodsen, stallen of boerderijen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

1.348 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten