Smart Energy Manager

 

Smart Energy Manager

 

Smart Energy Manager (SEM) is een onafhankelijk systeem voor het monitoren van allerlei soorten installaties, waaronder zonnepanelen- en industriële zonneboilerinstallaties.

 

SEM wordt voortdurend verder ontwikkeld zodat u in de toekomst niet alleen het verbruik in uw woning of bedrijf kunt volgen, maar ook het verbruik van specifieke apparaten zoals het oplaadpunt van uw auto, de airconditioning, wasmachines en wasdroger et cetera.

 

Eén van de grote voordelen van SEM is dat het onafhankelijk werkt van specifieke omvormersfabrikanten of regelunits. Meerdere merken en types kunnen tegelijk werken met dezelfde SEM unit.

 

SEM wordt voornamelijk verkocht aan installateurs. Eén van die installateurs is Zon & Zo Duurzame Oplossingen - Nederland.

 

 

Middels dit systeem kunnen installateurs hun 'eigen' datalogging en Remote Monitoring systeem toepassen. Ze hebben dan een eigen omgeving voor hun eigen klanten.

 

Op de presentaties kunnen ze dan ook hun eigen huisstijl toepassen. De installateurs passen SEM vervolgens toe bij hun klanten alsof het hun eigen huismerk is.

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen.

 

Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

934 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten